Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΠατέρας θúματος Τεμπών: «Η εıσαγγελέας αποκάλεσε "μıκρό ηθıκό θέμα" την σuγκάλuψη στον...

Πατέρας θúματος Τεμπών: «Η εıσαγγελέας αποκάλεσε “μıκρό ηθıκό θέμα” την σuγκάλuψη στον τóπο της τραγωδiας»


Την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου «κατακεραυνώνει» ακόμα ένα γονιός που έχασε το παιδί του τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, στα τέλη του περασμένου Φεβρουαρίου.

Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus, ο Παύλος Ασλανίδης, ο οποίος θρηνεί για την απώλεια του 27χρονου γιου του, Δημήτρη αποκάλυψε πως όταν επισκέφθηκε την ανώτατη δικαστική λειτουργό και την ρώτησε για το μπάζωμα που έγινε στο σημείο εκείνη του απάντησε πως πρόκειται για ένα «μικρό ηθικό ζήτημα»!

Είχε προηγηθεί η καταγγελία της Μαρίας Καρυστιανού η οποία είχε δηλώσει για την εισαγγελέα πως της είπε ότι «αυτά γίνονται» και την προέτρεψε να πάει σε μια εκκλησία να την βοηθήσει!

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Πήγαμε τον Αύγουστο (σ.σ στην εισαγγελέα), μας υποσχέθηκε ότι είναι το μέρος φυλασσόμενο κι όλα καλά και μη στεναχωριέστε και μην κάνετε κι όταν πήγαμε και πήραμε φωτογραφίες και είδαμε με τα μάτια μας, πως ήταν πεταγμένα τα πράγματα εκεί, πήγα τις φωτογραφίες, τις τύπωσα και τις πήγα στο γραφείο της, τις έδειξα και ξέρεις τι μου είπε; “Πως κάνετε έτσι; Είναι ένα μικρό ηθικό θέμα”». 

Εξοργισμένος ο κ. Ασλανίδης πρόσθεσε πως όλοι «τους βλέπουν σαν σκουπίδια»:

«Αυτή η κυρία έπρεπε να παραιτηθεί χτες, μαζί με τη Σακελλαροπούλου, τώρα που καταδικάστηκε η χώρα μας για τη διαφθορά. Ενα μικρό ηθικό θέμα; Και της λέω τα παιδιά σου θα ήθελες να τα δολοφονήσουν και να τα πετάξουν εκεί; Kαι μου λέει σας καταλαβαίνω…

Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. Σαν σκουπίδια μας βλέπουνε. Δεν μας βλέπουν καν. Δεν υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα, την έχουν ελεγχόμενη. Και στους γονείς από την Καλαμπάκα είπε το ίδιο “συνεχίστε τη ζωή σας”».

Καταλήγοντας ο κ. Ασλανίδης συγκλόνισε:

«Εγώ έχω πάρει μια απόφαση για τον γιό μου, δεν θα κάνουμε μνημόσυνο, αν δεν κάνουμε μνημόσυνο αυτούς που δολοφονήσαν το παιδί, μας δεν θα του κάνουμε μνημόσυνο, τα παλικάρια δεν τα κάνουμε μνημόσυνο».

Δείτε ένα απόσπασμα της συνέντευξης:

@stefanosdamianidis

ΣΟΚ! «Μικρο ηθικό θέμα» χαρακτήρισε η εισαγγελέας Αδελίνη την συγκάλυψη των ευρημάτων στην θέση κλειδί, όταν ο πατέρας του αδικοχαμένου Δημήτρη τις προσκόμισε τις φωτογραφίες από το σημείο! «Αποφασίσαμε με την οικογένειά μου να μην κάνουμε μνημόσυνο στο παιδί μας αν δεν κάνουμε πρώτα το «μνημοσυνο» σε όσους ευθύνονται για την δολοφονία του»! Απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησαν στον @Focus FM 103.6 ο πατέρας του Δημήτρη, Παύλος Ασλανίδης και ο σύζυγος της Βασιλικής Χλωρού, Χρήστος Κωνσταντινίδης! #stefanosdamianidis #focus811 #ελλαδα #Τεμπη

♬ original sound – Stefanos DamianidisΤα πιο σημαντικά