Πατέρας πλαστικός χειρουργός χειρουργεί τις κόρες του από την ηλικία των 10 ετών

9 Νοεμβρίου, 2017 2:36 ΜΜ
More videos

Ένας πλαστικός χειρουργός και η γυναίκα του υιοθέτησαν 2 κορίτσια. Ο πατέρας ήταν πολύ σίγουρος για τις ικανότητές του και έκανε την πρώτη πλαστική σε μια από τις κόρες του, όταν εκείνη ήταν 10 ετών, επειδή δεν του άρεσε ο αφαλός της που έβγαινε προς τα έξω.

Σήμερα, οι δυο κόρες, Τσαρμ και Μπρίτανι Νικόλ, επισκέπτονται τακτικά την κλινική του πατέρα τους στην Καλιφόρνια για να κάνουν επεμβάσεις στο στήθος, ρινοπλαστικές και μπότοξ. Όλες αυτές οι επεμβάσεις γίνονται από τον πατέρα τους, ο οποίος εξαιτίας του επαγγέλματός του δίνει μεγάλη σημασία στην ομορφιά.

Οι αδερφές Τσαρμ και Μπρίτανι ξεκίνησαν να κάνουν πλαστικές επεμβάσεις σε πολύ νεαρή ηλικία.

Η Τσαρμ περίμενε μέχρι τα 25 της για να κάνει πλαστική στήθους. Η αδερφή της έκανε την ίδια επέμβαση, όταν ήταν 18 ετών, αν και ήθελε να την κάνει από τα 15 της.

“Όταν τελείωσα το λύκειο, ο μπαμπάς μου είπε: “Έχω προγραμματίσει να κάνεις την πλαστική στήθους που ήθελες την επόμενη βδομάδα.” Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη”, ανέφερε η Μπρίτανι.

Στα 21 έκανε την πρώτη ρινοπλαστική της: “Οι πλαστικές επεμβάσεις είναι ένα φυσιολογικό κομμάτι της καθημερινής ζωής. Από την μέρα που έβαλα εμφυτεύματα στο στήθος μου όλοι οι φίλοι μου, μου λένε ότι φαίνομαι τέλεια.”

Παρόλο που ο μπαμπάς τους ήταν πάντα υποστηρικτικός στο να κάνουν οι κόρες του πλαστικές επεμβάσεις, η μητέρα τους δεν έχει την άποψη.

“Δεν ήθελα να πιστεύουν ότι μπορούν να στραφούν στην πλαστική χειρουργική κάθε φορά που δεν τους αρέσει κάτι στην εμφάνισή τους. Ανησυχώ ότι επειδή έχουν τόσο εύκολη πρόσβαση σε αυτό μπορεί να εθιστούν”, ανέφερε η μητέρα τους.

Πήγαν στην κλινική του πατέρα τους για να κάνουν μπότοξ.

Ο πατέρας των δυο κοριτσιών διαβεβαίωσε ότι τα κορίτσια δεν ενδιαφέρονται μόνο για την ομορφιά αλλά και για την υγεία τους.

Ο άντρας ισχυρίζεται ότι δεν επηρεάζει τις κόρες του για να κάνουν πλαστικές επεμβάσεις. Ωστόσο, υποστηρίζει ότι τα κορίτσια μεγάλωσαν σε ένα περιβάλλον όπου η ομορφιά είναι πολύ σημαντική.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.