Πατέρας λοχία Κούκλατζη: «Κανείς δεν μπορεί να μας διαβεβαιώσει πότε θα τελειώσει ο εφιάλτης»

16 Απριλίου, 2018 10:30 ΠΜ
More videos

Δύσκολα περνά ο χρόνος για τους γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης από την 1η Μαρτίου.

Όπως δήλωσε ο πατέρας του λοχία, Δημήτρη Κούκλατζη, η φράση σε «εύλογο χρονικό διάστημα» έχει καρφωθεί στο μυαλό του, προσπαθώντας να μη χάσει την ελπίδα του για το χρόνο απελευθέρωσης του γιου του.

«Η δικογραφία θα συμπληρωθεί και θα αποδοθούν κατηγορίες στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς σε εύλογο χρονικό διάστημα» είναι η απάντηση που παίρνει ο Νίκος Κούκλατζης από τους δύο Τούρκους συνηγόρους που χειρίζονται την υπόθεση και με αφορμή αυτό δηλώνει στο Έθνος: «Ζούμε καθημερινά με αυτό. Κανείς δεν μπορεί να μας διαβεβαιώσει πότε θα τελειώσει ο εφιάλτης».

Σύμφωνα με τον ίδιο τόσο ο γιός του όσο και ο ανθυπολοχαγός Άγγελος Μητρετώδης είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση.

«Τα παιδιά – και κυρίως ο Δημήτρης – περνούν την ώρα τους διαβάζοντας κάθε είδους λογοτεχνικά βιβλία όπως του Καζαντζάκη αλλά και του Νταν Μπράουν» προσθέτει.

Όσο για τη συμπεριφορά των τουρκικών αρχών ο κ. Κούκλατζης λέει ότι «τους φέρονται καλά εκεί. Δεν έχουν παράπονα τα παιδιά».

«Ο Δημήτρης φαίνεται σε καλή κατάσταση. Δεν το βάζει κάτω. Αντιλαμβάνεται ότι αυτή η ιστορία μπορεί να κρατήσει αρκετά και δείχνει ότι είναι έτοιμος να κάνει υπομονή για όσο διάστημα απαιτηθεί μέχρι να λήξει η κράτηση» καταλήγει ο Νίκος Κούκλατζης.

Ακολουθήστε μας στο facebook: