Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΠατέρας Καρολάιν: «Όταν της εκμυστηρεύτηκε το λαθρεμπόριο ναρκωτικών με το ελικόπτερο, τρελάθηκε»

Πατέρας Καρολάιν: «Όταν της εκμυστηρεύτηκε το λαθρεμπόριο ναρκωτικών με το ελικόπτερο, τρελάθηκε»

«Ο πιλότος την έπνιξε σε μια πράξη υπέρτατης δειλίας», δήλωσε ο Nτέιβιντ Κράουτς.

Για πράξη υπέρτατης δειλίας κάνει λόγο ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς, αναφερόμενος στη δολοφονία της κόρης του στα Γλυκά Νερά που συγκλόνισε την ελληνική και τη διεθνή κοινή γνώμη.

Σε δηλώσεις του στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 επανέλαβε ότι η αποκάλυψη του πιλότου στην Καρολάιν, ότι θα μπορούσαν να κερδίσουν εύκολα χρήματα, με εμπόριο ναρκωτικών με το ελικόπτερο που κυβερνούσε, είχε προκαλέσει την έντονη αντίδρασή της.

«Η Καρολάιν μεγαλώνοντας έγινε μια νεαρή γυναίκα με πολύ ισχυρή πυξίδα και αυτή η ηθική πυξίδα είχε αποτέλεσμα τον θάνατό της. Δεν κάπνιζε ποτέ, δεν άγγιζε σχεδόν καθόλου το αλκοόλ και αποστρεφόταν την ιδέα να πάρει ναρκωτικά», ανέφερε ο πατέρας της άτυχης Καρολάιν.

«Οπότε όταν ο σύζυγός της τής εκμυστηρεύτηκε βλακωδώς ότι είχε βρει έναν τρόπο να βγάλει εύκολα χρήματα, χρησιμοποιώντας το ελικόπτερό του για να κάνει λαθρεμπόριο ναρκωτικών, τρελάθηκε τελείως», είπε χαρακτηριστικά.

«Γνωρίζουμε ότι εκείνη και ο σύζυγός της μάλωσαν βίαια το βράδυ που πέθανε και στη συνέχεια ανέβηκε πάνω και κοιμήθηκε στο εφεδρικό δωμάτιο μαζί με τη Λυδία. Σκότωσε τον αγαπημένο σκύλο της Καρολάιν και τον κρέμασε στα κάγκελα και μετά, περίπου στις 4.00 π.μ μπήκε στο δωμάτιο όπου κοιμόταν δίπλα στη μικρή της κόρη και σε μια πράξη υπέρτατης δειλίας την έπνιξε», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επίσης, μεταξύ άλλων ανέφερε πως «στην περίπτωση της Καρολάιν δεν υπήρχε βία πριν από τη νύχτα που πέθανε. Ο σύζυγός της ήταν πολύ δειλός, γνωρίζοντας πως αν είχε προσπαθήσει να απλώσει πάνω της έστω κι ένα δάχτυλο, εκείνη θα τον αντιμετώπιζε με επιτυχία κι εκείνη θα έφευγε αμέσως από το σπίτι. Λυπάμαι που με αυτό το μήνυμα φαίνεται σαν να πλέκω το εγκώμιο της Καρολάιν. Δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου, αλλά ήταν ακριβώς ο τρόπος που λειτούργησε το μυαλό μου».
Τα πιο σημαντικά