Πατέρας κάνει μπάντζι τζάμπινγκ κρατώντας αγκαλιά την 2 ετών κόρη του

3 Απριλίου, 2018 8:57 ΜΜ
More videos

Σχεδόν όλοι οι γονείς μαθαίνουν πράγματα στο παιδί τους και αυτά που τους αρέσουν και δεν τους αρέσουν, είναι πιθανό να επηρεάσουν τα ενδιαφέροντά του. Για παράδειγμα όσοι γονείς αγαπούν τη φύση, μπορεί να μεταφέρουν αυτή την αγάπη και στο παιδί τους, κάνοντας από κοινοί βόλτες στην ύπαιθρο. Ένας πατέρας από τη Μαλαισία, που αγαπά την περιπέτεια, έκανε κάτι αρκετά επικίνδυνο και παράξενο. Αποφάσισε να κάνει μπάντζι τζάμπινγκ κρατώντας στην αγκαλιά του την 2 ετών κόρη του.

Το βίντεο που δείχνει τον πατέρα και την κόρη του να πηδούν στο κενό, έκανε τον γύρω του διαδικτύου. Πρόκειται για τον Ρεντά Ροζλάν, έναν διάσημο από τη Μαλαισία που πλέον δέχεται σκληρή κριτική για αυτή του την πράξη.

Ο Ροζλάν κρατούσε στην αγκαλιά του την κόρη του, πριν πέσει σχεδόν από τα 61 μέτρα.

rentas.adventures/Instagram

Αγκάλιασε την κόρη του και βρέθηκε στο κενό πριν καν την αντίστροφη μέτρηση.

rentas.adventures/Instagram

Χωρίς προειδοποίηση, οι δυο τους έπεσαν από τη γέφυρα στην Κουάλα Κουμπά Μπαρού.

rentas.adventures/Instagram

Η μικρή που ονομάζεται Μικαέλα, κρατούσε σφιχτά τον μπαμπά της κατά τη διάρκεια της πτώσης. Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο, ο κόσμος τον έκρινε αρνητικά, επισημαίνοντας πως ήταν μια ιδιαίτερα απρόσεκτη γονική κίνηση.

Ωστόσο ο άνδρας υποστήριξε πως η Μικαέλα φορούσε τα κατάλληλα αξεσουάρ και είχε επίσης μια ζώνη ασφαλείας. Είναι προφανές πως η μικρή δεν φορά ούτε προστατευτικό κράνος.

rentas.adventures/Instagram

Ως απάντηση προς τους κριτές του, ο Ροζλάν επε: «Χαλαρώστε παιδιά. Μην το προσπαθήσετε με τα παιδιά σας αν αυτά δεν είναι έτοιμα για κάτι τέτοιο».

Επίσης, υποστήριξε πως δεν υποχρέωσε την Μικαέλα να κάνει το άλμα μαζί του.

Instagram/matredho

Δήλωσε πως η ίδια το ήθελε πραγματικά και αφού το απόλαυσε, του ζήτησε να το επαναλάβουν. Παρά τα επιχειρήματα του πατέρα, ο δικηγόρος για τα παιδικά δικαιώματα Γκο Σιού Λιν, ανέφερε πως οι γονείς της Μικαέλα «δεν είχαν την κατάλληλη γονική κρίση» επιτρέποντας στην κόρη τους να κάνει κάτι τέτοιο.

«Το μπάντζι τζάμπινγκ είναι ένα επικίνδυνο άθλημα αδρεναλίνης και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προκληθεί σωματική βλάβη λόγω της πτώσης. Ποτέ δεν έχω ακούσει να επιτρέπεται σε κανένα παιδί αυτής της ηλικίας να συμμετέχει σε κάτι τόσο ακραίο.»

Ο Ροζλάν και η εταιρεία που είχε αναλάβει τη διεξαγωγή του μπάντζι τζάμπινγκ, μπορεί να κατηγορηθούν για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Δείτε παρακάτω το βίντεο που έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.

Ακολουθήστε μας στο facebook: