Πατέρας Κ. Στεφανίδη: «Συγχαρητήρια στον κ. Πατούλη, είναι άχρηστος. Πρέπει να παραιτηθεί αυτή τη στιγμή»

20 Ιουλίου, 2022 4:31 ΜΜ
More videos

Σφοδρή επίθεση προς τον Γιώργο Πατούλη εξαπέλυσε ο πατέρας της Κατερίνα Στεφανίδη για την φωτιά στο Πανόραμα της Παλλήνης, μιλώντας στην κάμερα του Alpha.

Ο κ. Στεφανίδης περιέγραψε το δράμα που έζησαν οικογενειακώς μετά την έκκληση της συζύγου του προς την Πυροσβεστική για βοήθεια, καθώς το ίδιο τους το σπίτι κινδύνευσε από τις φλόγες.

Ο πατέρας της Ολυμπιονίκη μας στο άλμα επί κοντώ αφηγήθηκε τις στιγμές αγωνίας από τη φωτιά στην Παλλήνη:

«Από χθες το βράδυ. Το πρωί γύρισε ο αέρας και ήρθε προς εμάς. Και εκεί που πήγαινε προς Γέρακα και ήρθε σε εμάς. Άλλαξε κατεύθυνση ο αέρας και ήρθε προς τις κατοικημένες περιοχές», ξεκαθαρίζοντας πως τελικά το δικό του σπίτι δεν κάηκε, αλλά υπέστησαν ζημιές τα διπλανά.

Μάλιστα, στη συνέχεια ξέσπασε ενάντια στον Γιώργο Πατούλη, καλώντας τον να παραιτηθεί από την θέση του Περιφερειάρχη, χαρακτηρίζοντάς τον άχρηστο.

«Θέλω να πω συγχαρητήρια στον κ. Πατούλη, είναι ένας άχρηστος περιφερειάρχης. Πρέπει να παραιτηθεί αυτή τη στιγμή, αν θέλει να λέγετε άνθρωπος που έχει τσίπα. Ήξερε μόνο να κατηγορεί τις άλλες κυβερνήσεις. Και για τα χιόνια ήταν δύσκολα για τον Πατούλη. Δεν μας έφερε τον κύριο Συνολάκη που σε δέκα λεπτά θα μας έσωζε. Μας τον κοτσάρανε επί Δούρου τον Συνολάκη. Περιμένω την παραίτηση του κύριου Πατούλη», είπε χαρακτηριστικά.