Πατέρας για δεύτερη φορά ο Ευτύχης Μπλέτσας – Γέννησε η σύζυγός του Ηλέκτρα Αστέρη

12 Ιουλίου, 2021 5:54 ΜΜ
More videos

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τις τελευταίες ώρες ο Ευτύχης Μπλέτσας, καθώς η σύζυγός του Ηλέκτρα Αστέρη γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Το χαρμόσυνο γεγονός αποκάλυψε η ίδια η μανούλα, δημοσιεύοντας στα social media την πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη της από το μαιευτήριο.

«Το δεύτερο θαύμα της ζωής μου. Ήρθες και μας έφερες δύναμη, φως και ευτυχία. Μωρό μου καλωσόρισες. Δεν έχω λόγια να εκφράσω την ευγνωμοσύνη που νιώθω για τον ερχομό σου. Δεν μπορώ να περιγράψω την εμπειρία τοκετού που είχα σήμερα.

Ευχαριστώ τον εκπληκτικό γιατρό μου Νίκο Παπανικολάου που έκανε τη γέννα μου έτσι ακριβώς όπως την είχα φανταστεί. Ευχαριστώ την υπέροχη μαία μου Λίλιαν για την στοργή και την φροντίδα της. Ευχαριστώ τον Άγιο Λουκά και το προσωπικό του για την ευγενική συμπεριφορά.

Αγάπη μου, @ftbletsas τώρα αρχίζουν τα ωραία. Γίναμε 3 γυναίκες και θα σε τρελάνουμε. Πάμε για ταντεμ τώρα» έγραψε η Ηλέκτρα Αστέρη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε την πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης τους:

Ο Ευτύχης Μπλέτσας και η Ηλέκτρα Αστέρη έχουν ακόμη μια κόρη και ο ερχομός του δεύτερου παιδιού τους επισφράγισε την οικογενειακή τους ευτυχία!

Να σας ζήσει!