Πατέρας έβαλε τον δονητή της μαμάς στην κούνια του μωρού για να κοιμηθεί

1 Ιουνίου, 2018 2:09 ΜΜ
More videos

Μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να αποκοιμηθεί η Λούση, ένα μωρό 10 μηνών, όταν είναι στο σπίτι- με τον δονητή της μαμάς δίπλα της. Η μαμά Λώρα Μπέντλεϊ  αποκάλυψε την ασυνήθιστη τακτική του συζύγου της για να κάνει την μικρή κόρη τους να κοιμάται ήσυχα.

Οι φωτογραφίες δείχνουν την Λούση να κοιμάται ήρεμα στην κούνια της, με το λαμπερό ροζ παιχνίδι του σeξ να  βρίσκεται κοντά της. Η Λώρα, 33 ετών, παραδέχτηκε ότι «πνίγηκε με το τσάι της», όταν ο σύζυγός της Μπραντ της είπε πώς κατάφερε να κοιμάται η Λούση.

Το μωρό μπορούσε εύκολα να κοιμηθεί στο αυτοκίνητο, έτσι οι γονείς του προσπαθούσαν να αναπαράγουν τη σταθερή δόνηση όταν είναι στο σπίτι.

Η Λώρα, από το Γκόλντ Κόουστ στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας, δήλωσε: «Η Λούση είναι το τέταρτο παιδί, έτσι είμαστε συνηθισμένοι μέχρι τώρα, αλλά αυτή δεν τα πάει καλά με τον ύπνο κατά στην διάρκεια της ημέρας. Για να την αποκοιμίσουμε πρέπει να την κουνάμε στην κούνια της για να νοιώθει ότι είναι  σε αυτοκίνητο. »

Το ζευγάρι με το μωρό τους

«Τη Δευτέρα, βρισκόμουν στο γυμναστήριο και ο Μπραντ στο σπίτι επί 20 λεπτά κούναγε το μωρό στην κούνια. Κουράστηκε όμως και  σκέφτηκε ότι κάτι άλλο έπρεπε να βρει που να αναπαράγει το κούνημα. Σκέφτηκε λοιπόν « τι μπορώ να χρησιμοποιήσω για να κάνω τις δονήσεις ; ».

«Έπρεπε να πάει να ψάξει  γι’αυτό. Δεν είχα ιδέα πού ήταν, επειδή είχα κάνει  μόλις μωρό!
«Ήρθα σπίτι, και απλά μου είπε « χρησιμοποίησα τον δονητή για να κάνω το μωρό να κοιμάται ».

instagram

«Το γεγονός  είναι ότι την έκανε να κοιμηθεί αμέσως! Είναι εκπληκτικό και λειτουργεί τόσο καλά. »

Η μαμά τεσσάρων παιδιών και μπλόγκερ με 10.000 οπαδούς στο  Instagram δήλωσε ότι και άλλες γυναίκες που έχουν στερηθεί τον ύπνο όπως αυτή, θέλουν τώρα απελπισμένα να δοκιμάσουν το περίεργο τέχνασμα.

[metro] [instagram]

Ακολουθήστε μας στο facebook: