Πατέρας Ελένης Τοπαλούδη: «Ένα χρόνο πριν δολοφονηθεί είχε βιαστεί»

23 Ιανουαρίου, 2022 11:36 ΜΜ
More videos

Συγκλονίζει ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη σε δηλώσεις που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, προχωρώντας σε μια καταγγελία.

“Το κορίτσι μας ένα χρόνο πριν τη δολοφονία του, δηλαδή τον Νοέμβριο του 2017, είχε υποστεί το ίδιο πράγμα, αυτή την ψυχική και σωματική δολοφονία.

Η Ελένη μας πήγε με κάποιο δόλωμα που είχαν αυτά τα “παιδιά”, ίσως κάποιες κοπέλες που εξυπηρετούσαν αυτό τον σκοπό, δηλαδή να “ψαρεύουν νεαρές κοπέλες γι’ αυτούς, και το κορίτσι μας έπεσε θύμα αυτού του “δολώματος”“, ανέφερε αρχικά ο πατέρας της Ελένης

Δείτε το βίντεο:

“Η Ελένη μας δεν έπινε και δεν μεθούσε ποτέ και υπάρχουν μάρτυρες σε αυτό. Πώς γίνεται να μην μπορούσε να σταθεί στα πόδια της;

Και αυτή η παρέα πήγαν την Ελένη σπίτι της, την βίασαν και την βιντεοσκόπησαν. Μετά από μερικές μέρες η Ελένη και κάποιες κοπέλες πήγαν στο αστυνομικό τμήμα να καταγγείλουν το περιστατικό γιατί είχαν ενημερωθεί ότι υπήρχε ένα βίντεο, σοκαρίστηκε με αυτό το γεγονός“, συμπλήρωσε.

“Οι αστυνομικοί της είπαν ότι μετά από μία βδομάδα δεν γίνεται να πραγματοποιηθεί καταγγελία βιασμού, και της είπαν πρώτα να βρει το βίντεο και μετά να προχωρήσει η διαδικασία”, κατήγγειλε ο κ. Τοπαλούδης.

“Είναι παράξενο ότι αυτοί οι δύο αστυνομικοί πήγαν οικειοθελώς μετά από ένα χρόνο και κατήγγειλαν το περσινό συμβάν, με αφορμή το συμβάν της δολοφονίας“, δήλωσε.

“Τα παιδιά πρέπει να εκμυστηρεύονται στους γονείς τους τα πάντα. Μόνο εκείνοι μπορούν να το διαχειριστούν. Να μην ντρέπονται τα κορίτσια μας να πουν κάτι που τους έχει συμβεί στους γονείς τους. Είμαστε όλοι ψυχικοί γονείς της 24χρονης από την Θεσσαλονίκη.

Πρέπει να αυστηροποιηθούν οι ποινές, ας έχει η Δικαιοσύνη το θάρρος να μας κοιτάξουν στα μάτια. Να μπει ο όρος “γυναικοκτονία” αλλά και “οικογενειοκτονία” πρόσθεσε ο κ. Τοπαλούδης.