Χασάπης έκοψε το χέρι του γιου επειδή ήταν εθισμένος στις ταινίες πoρνό

12 Μαρτίου, 2018 7:50 ΜΜ
More videos

Οι γονείς εκτός από το να παρέχουν στα παιδιά τους τα απαραίτητα και να τα φροντίζουν έχουν και το καθήκον να τους μαθαίνουν την πειθαρχία όποτε είναι απαραίτητο. Έχουν την υποχρέωση να διορθώνουν τα λάθη των παιδιών τους ενώ είναι ακόμα μικρά για να γίνουν σωστοί ενήλικες μεγαλώνοντας.

Βέβαια, υπάρχουν και γονείς που το παρατράβηξαν προσπαθώντας να μάθουν το παιδί τους ένα μάθημα. Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της περίπτωσης είναι ένας πατέρας από την Ινδία που έκοψε το χέρι του έφηβου γιου του επειδή έβλεπε πολλές ταινίες ποpνό.

Ο έφηβος έβλεπε πολλές ταινίες ποpνό στο κινητό του.

Ο 45χρονος Μοχάμαντ Κιαγούν Κιουρέσι είναι χασάπης και ήθελε να σταματήσει τον εθισμό του γιου στο ολοκαίνουργιο κινητό του. Ο 18χρονος Μοχάμαντ Κχαλίντ Κιουρέσι αγόρασε πρόσφατα ένα καινούργιο κινητό και εθίστηκε στο να βλέπει συνέχεια ταινίες ενηλίκων σε αυτό.

Μετά από πολλές προειδοποιήσεις του μπαμπά του ο 18χρονος δεν σταμάτησε να βλέπει αυτές τις ταινίες και πλήρωσε το τίμημα.

Ο 45χρονος έπιασε τον γιο του επ’ αυτοφόρω να βλέπει ποpνό και προσπάθησε να του πάρει το κινητό. Ο 18χρονος αντιστάθηκε και χτύπησε το χέρι του μπαμπά του.

Μετά ο νεαρός έφυγε από το σπίτι και γύρισε αργά το βράδυ, όταν όλοι είχαν κοιμηθεί.

Την επόμενη μέρα οι δυο άντρες είχαν άλλον έναν τσακωμό και πράγματα έγιναν αρκετά βίαια.

Πάνω στον τσακωμό, ο 45χρονος άρπαξε ένα μαχαίρι και έκοψε το δεξί χέρι του γιου του.

“Ακούγοντας τις φωνές του μικρού, τα άλλα μέλη της οικογένειας πήγαν να δουν τι συνέβη και τον μετέφεραν κατευθείαν στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί ανέφερε ότι το 90% του χεριού είχε πληγεί ανεπανόρθωτα και οι πιθανότητες πλήρους επαναφοράς του είναι ελάχιστες”, ανέφερε ο αστυνομικός που ανέλαβε την υπόθεση.

Λίγο αργότερα ο πατέρας παραδόθηκε μόνος του στην αστυνομία.

Ο πατέρας ανέφερε στην αστυνομία ότι ο γιος του ήταν “πολύ εθισμένος στο ποpνό και αυτό γινόταν εις βάρους της δουλειάς, του ύπνου και της διατροφής του.

Ακολουθήστε μας στο facebook: