Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΠατέρας Άγγελου Μητρετώδη: «Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που μας συμπαραστάθηκε»

Πατέρας Άγγελου Μητρετώδη: «Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που μας συμπαραστάθηκε»

Αρκετά συγκινημένος και ταραγμένος εμφανίστηκε ο πατέρας του αξιωματικού Άγγελου Μητρετώδη, Νίκος στο άκουσμα της είδησης για την απελευθέρωση του γιου του από τις φυλακές της Ανδριανούπολης.

”Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλον τον κόσμο και όσους μας συμπαραστάθηκαν. Θέλουμε να σφίξουμε το χέρι στον καθένα ξεχωριστά για τη συμπαράσταση στον μεγάλο αγώνα που κάναμε”, δήλωσε στον enikos. gr ο Νίκος Μητρετώδης.

”Ήταν ένας αγώνας για γερά νεύρα και απεριόριστο απόθεμα ψυχής ”, πρόσθεσε ο κ. Μητρετώδης.

”Πάντα περιμέναμε να γυρίσει ο Άγγελος, δεν είχαμε να φοβηθούμε κάτι”, δήλωσε ο πατέρας του ενός εκ των δύο Ελλήνων Αξιωματικών που βρισκόταν στις φυλακές της Ανδριανούπολης.

Ο πατέρας του Δημήτρη Κούκλατζη για την απελευθέρωση του γιου του: Ζούμε ένα θαύμα

«Παραμονή της γιορτής της Παναγιάς ζούμε ένα θαύμα, στο οποίο δεν πάψαμε να πιστεύουμε ούτε στιγμή. Ευχαριστούμε ολόψυχα τον Θεό, την Παναγία, την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία που δεν έπαψαν ούτε στιγμή να αγωνίζονται για την επιστροφήτου Δημήτρη και του Άγγελου», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Νίκος Κούκλατζης, πατέρας του Δημήτρη Κούκλατζη.

«Ευχαριστούμε τους γονείς απ’ όλο τον κόσμο που ένωσαν τις προσευχές τους με τις δικές μας όλους αυτούς τους μήνες για την επιστροφή των παιδιών μας», συμπλήρωσε ο πατέρας του ενός από τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνταν στις φυλακές της Ανδριανούπολης από τον περασμένο Μάρτιο.

Τα πιο σημαντικά