Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024
ΕλλάδαΠατέρας 29χρονης που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου: «Έχω 4 χρόνια να δω τα...

Πατέρας 29χρονης που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου: «Έχω 4 χρόνια να δω τα εγγόνια και την κόρη μου»

Συγκλονίζει η νέα γυναικοκτονία στη χώρα μας με θύμα αυτή τη φορά μια 29χρονη μητέρα τριών παιδιών από την Αλεξανδρούπολη, η οποία ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον σύζυγό της. Ο 31χρονος συνελήφθη νωρίτερα σήμερα στη γειτονιά όπου διέμενε το ζευγάρι.

«Από την ημέρα που είχε μπει στο νοσοκομείο η κόρη μου, δεν μπορώ να περπατήσω, κλαίω όλη την ημέρα, μπαίνω μέσα στο σπίτι, βλέπω τη φωτογραφία της και τρελαίνομαι», δήλωσε ο πατέρας της 29χρονης, Εδίρνελη Μεχμέτ, στο e-evros.gr.

«Τα εγγόνια μου δεν τα έχω δει. Δεν ξέρω πού είναι. Τέσσερα χρόνια έχω να τα δω. Και την κόρη μου», συμπλήρωσε.

Η 29χρονη άφησε την τελευταία της πνοή το βράδυ της Πέμπτης στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Σοβαρά τραυματισμένη είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο στις 5 Δεκεμβρίου. Η 29χρονη Ελληνίδα μουσουλμάνα από την Αλεξανδρούπολη μεταφέρθηκε την Κυριακή από τον σύζυγό της στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε ρήξη ύπατος και σπλήνας.

Η νεαρή γυναίκα, η οποία είχε προσβληθεί και από κορονοϊό, υπεβλήθη συνολικά σε τέσσερα χειρουργεία λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων και νοσηλεύτηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Covid, όπου και κατέληξε χθες λίγο μετά τις 20:30. Όταν έφτασε στο νοσοκομείο συνοδεία του συζύγου, είπε πως τα τραύματα που έφερε προκλήθηκαν από πέσιμο σε σκάλα.

Οι γονείς της γυναίκας, στις 8 Δεκεμβρίου, έκαναν καταγγελία για πρόκληση σωματικών βλαβών από τον σύζυγό της, ο οποίος κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο είχε αποδώσει τον τραυματισμό της σε πτώση από σκάλα.

Ακολούθησε η ιατροδικαστική έκθεση και -ενώ η νεαρή μητέρα νοσηλευόταν στη ΜΕΘ – προέκυψε ότι οι πολλαπλές κακώσεις που έφερε σε διάφορα σημεία του σώματος, η σύνθλιψη του ύπατος και η ρήξη σπλήνας, δεν είναι συμβατές με πτώση από σκάλα αλλά συνάδουν με ξυλοδαρμό.

Η νεκροψία νεκροτομή θα διενεργηθεί στις αρχές τις επόμενης εβδομάδας, χρόνος που υπαγορεύεται από το πρωτόκολλο ασφαλείας του νοσοκομείου για τις περιπτώσεις ασθενών Covid, προκειμένου να μειωθεί το ιικό φορτίο που φέρουν.



Τα πιο σημαντικά