Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΠατέρας 20χρονης: «Λέγαμε πόσο σοβαρή να είναι μια αμυγδαλίτιδα; – Μας ξεγέλασαν»

Πατέρας 20χρονης: «Λέγαμε πόσο σοβαρή να είναι μια αμυγδαλίτιδα; – Μας ξεγέλασαν»

Συγκλονίζει ο πατέρας της 20χρονης που έχασε τη ζωή της στα Ιωάννινα με συμπτώματα αμυγδαλίτιδας
Απαντήσεις στα ερωτήματα για τον αναπάντεχο θάνατο της 20χρονης που εισήχθη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων με συμπτώματα αμυγδαλίτιδας αναζητούν οι γονείς της.

Συντετριμμένος μίλησε στην εκπομπή «Live News», ο πατέρας της άτυχης 20χρονης, Μανώλης Μερεός, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει πως έχασε την κόρη του.

«Με πνίγει η θλίψη για το παιδί μου. Μας έλεγαν ότι δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο η ζωή της κι ότι θα βγει σύντομα. Για αυτό δεν θορυβηθήκαμε ιδιαίτερα. Μία αμυγδαλίτιδα σε ένα Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο πόσο σοβαρό μπορεί να είναι;».

Ο πατέρας της 20χρονης ανέφερε ότι είχε επικοινωνία με τους θεράποντες ιατρούς τους κόρης του, αλλά δεν ήταν πολύ εύκολη αυτή.

Μάλιστα, ο κ. Μερέος είπε ότι κάποια στιγμή τους είχαν χαρακτηρίσει ενοχλητικούς, γιατί καλούσαν τακτικά στο νοσοκομείο.

Στην συνέχεια ο πατέρας σημείωσε ότι ο πρώτος ιατροδικαστής διέγνωσε ότι η 20χρονη φοιτήτρια «έφυγε» από την αμυγδαλίτιδα, αλλά τόνισε ότι θα πάρει χρόνο ώστε να μάθουν με ακρίβεια τα αίτια του θανάτου της κόρης τους.

Καταλήγοντας ο πατέρας της 20χρονης υπογράμμισε: «Να προσέχουν οι γονείς τα παιδιά τους, όταν ακούν ότι δεν είναι καλά. Να τρέχουν κοντά τους, γιατί εμένα με ξεγέλασαν και μου έλεγαν ότι το παιδί μου δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο. Αυτή είναι η συμβουλή μου, αυτό έχω καταλάβει από όλη αυτή την τραγωδία».

Τα πιο σημαντικά