Πατέρας 2 πυροσβεστών που νοσηλεύονται: «Ο ένας χαροπαλεύει και ο άλλος είναι με εγκαύματα στα χέρια»

9 Αυγούστου, 2021 10:49 ΜΜ
More videos

Πατέρας 2 πυροσβεστών που νοσηλεύονται: «Ο ένας χαροπαλεύει και ο άλλος είναι με εγκαύματα στα χέρια»

Συγκλονίζει η μαρτυρία ενός πατέρα δύο παιδιών, οι οποίοι νοσηλεύονται στο ΚΑΤ, έπειτα από την μάχη που έδωσαν με τις φλόγες στην Αττική ως εθελοντές.

Ο κ. Κώστας Μάνιας μιλώντας στην ΕΡΤ ανέφερε πως «Τα δύο παιδιά μου είναι στο ΚΑΤ, το ένα χαροπαλεύει στην Εντατική και το άλλο στον θάλαμο με εγκαύματα στα χέρια».

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο πατέρας των δύο αγοριών από τις Αφίδνες «επειδή έχει γίνει κάποια παρεξήγηση τα παιδιά δεν καήκαν στην προσπάθεια να σώσουν τα σπίτια τους αλλά αμυνόμενοι με τόσους άλλους στο δάσος».

Αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του σοβαρά τραυματισμένου ο κ. Μάνιας δήλωσε πως «οι γιατροί είναι επιφυλακτικοί για το παιδί μου που είναι στην εντατική λένε ότι είναι πολύ σοβαρή η κατάστασή του. Ανησυχώ γιατί όταν ρωτάω τον γιατρό αν κινδυνεύει η ζωή του δεν μου αποκλείει τίποτα».

Όσον αφορά τον δεύτερο γιο του ανέφερε πως έχει τραυματιστεί σοβαρά στα χέρια και στα πόδια με εγκαύματα, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως στην προσπάθεια του να γλιτώσει από τις φωτιές, εγκατέλειψε την μοτοσυκλέτα του που κάηκε ολοσχερώς και διέφυγε με τα πόδια.

Πηγή: newsbreak.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook: