Πατέρα και γιος κατασκευάζουν ρομπότ από παλιά σίδερα. Τώρα τα πουλάνε και βγάζουν πάνω από 140.000 το χρόνο

24 Μαρτίου, 2015 11:07 ΜΜ
More videos

Πατέρας και Γιος έχουν δημιουργήσει μια καταπληκτική ομάδα στην Νοτιοανατολική Κίνα και έχουν ξεκινήσει να δημιουργούν τεράστια ρομπότ χρησιμοποιώντας ανακυκλώσιμα υλικά  όπως ανταλλακτικά αυτοκινήτων  και τα έχουν πουλήσει για 1 εκατομμύριο γιουάν (πάνω από 160000 δολάρια) το χρόνο.

Το προνόμιο αυτό που έχουν έχει γίνει μεγάλη επιτυχία στην Κίνα έτσι ο Yu Zhilin ο οποίος είναι αγρότης αλλά έχει και μερικές γνώσεις από καλές τέχνες αποφάσισε να ξεκινήσει αυτό το χόμπι.

Τον ελεύθερο του χρόνο μαζεύει ανταλλακτικά αυτοκινήτων και δημιουργεί εντυπωσιακά αγάλματα ρομπότ. Μέσα σε τρία χρόνια ολοκλήρωσε το πρώτο του ρομπότ μαζί με τον γιο του τον Lu Yingyun. Δημιούργησαν εντυπωσιακά αγάλματα των Optimus Prime και Bumblebee.

Τα αγάλματα αυτά συχνά αγοράζονται η νοικιάζονται και εμφανίζονται στα μεγαλύτερα εμπορικά καταστήματα στην Κίνα.

Δείτε τις εντυπωσιακές δημιουργίες τους.

recycled-scrap-metal-sculpture-transformers-father-son-farmer-china-1 recycled-scrap-metal-sculpture-transformers-father-son-farmer-china-2 recycled-scrap-metal-sculpture-transformers-father-son-farmer-china-3 recycled-scrap-metal-sculpture-transformers-father-son-farmer-china-4 recycled-scrap-metal-sculpture-transformers-father-son-farmer-china-5 recycled-scrap-metal-sculpture-transformers-father-son-farmer-china-6 recycled-scrap-metal-sculpture-transformers-father-son-farmer-china-7 recycled-scrap-metal-sculpture-transformers-father-son-farmer-china-8 recycled-scrap-metal-sculpture-transformers-father-son-farmer-china-11

shanghaiist rocketnews24 apisteuta