Αν πάτε σινεμά αυτή τη βδομάδα φρόντισε οπωσδήποτε να δείτε αυτή την ταινία

6 Μαρτίου, 2017 12:26 ΠΜ
More videos

Η ταινία ανακηρύχτηκε ταινία της χρονιάς, αποσπώντας ακόμα τα βραβεία πρωτότυπου σεναρίου και πρώτου αντρικού ρόλου.

Το Μια Πόλη Δίπλα στη Θάλασσα (Manchester by the Sea), είναι η νέα ταινία του Κένεθ Λόνεργκαν, του δύο φορές υποψήφιου για Όσκαρ σεναριογράφου. Η συγκινητική αυτή οικογενειακή ιστορία που χάρισε στον Κέισι Άφλεκ τη Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ερμηνείας και τον έχρισε υποψήφιο για Όσκαρ Α’ Ανδρικού ρόλου, έκλεψε τις εντυπώσεις στο Sundance Film Festival και θεωρείται οσκαρικό φαβορί με 6 υποψηφιότητες (Καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας, πρωτότυπου σεναρίου, Α΄Ανδρικού ρόλου, Β’ Γυναικείου για την Μισέλ Ουίλιαμς και Β΄ Ανδρικού για τον Λούκας Χέτγζις), με τον Ματ Ντέιμον έχει αναλάβει τον ρόλο του παραγωγού.

Δείτε το τρέιλερ με ελληνικούς υπότιτλους

Η ταινία ανακηρύχτηκε ταινία της χρονιάς, αποσπώντας ακόμα τα βραβεία πρωτότυπου σεναρίου και πρώτου αντρικού ρόλου για τον Κέισι Άφλεκ από το National Board of Review, την ένωση κριτικών που δίνει μια έγκυρη πρώτη γεύση για τους οσκαρικούς νικητές.

Ο Lee (Κέισι Άφλεκ) επιστρέφει στη μικρή πόλη, όπου γεννήθηκε, με αφορμή τον θάνατο του αδελφού του και το γεγονός ότι αναλαμβάνει την κηδεμονία του ανήλικου ορφανού ανιψιού του (Lucas Hedges). Εκεί, θα έρθει αντιμέτωπος με την αποξενωμένη γυναίκα του (Michelle Williams) και όλες τις ανοιχτές υποθέσεις του παρελθόντος.