Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024
διάφορα«Πατε καλά, ρεζίλι οι σεναριογράφοι»: Τα ‘χωσε το Twitter στον “Σασμό”, η...

«Πατε καλά, ρεζίλι οι σεναριογράφοι»: Τα ‘χωσε το Twitter στον “Σασμό”, η σκηνή που έκανε όλους να απορούν

Ο Σασμός είναι η τηλεοπτική σειρά του Alpha που συγκεντρώνει την προτίμηση των τηλεθεατών, οι οποίοι περίμεναν εναγωνίως να δουν τον ματωμένο γάμο του Αντώνη Φραγκιαδάκη και της Μαρίνας Βρουλάκη.

Τα λάθη που έγιναν στο επεισόδιο του Σασμού με τον ματωμένο γάμο

Ωστόσο, το τηλεοπτικό κοινό, που έχει αποδειχτεί ιδιαιτέρως απαιτητικό, κατάφερε να εντοπίσει, για ακόμα μία φορά, λάθη -σεναριακά και σκηνοθετικά- τα οποία μοιράστηκαν στο Twitter.

Περισσότερο απ’ όλα σχολιάστηκε η σφαίρα στο κεφάλι του Φραγκιαδάκη, η οποία τον βρήκε λίγο πιο δεξιά από τον κρόταφο, με τον γιατρό και πρώην σύζυγο της Αιμιλίας, Δημήτρη Μαραθάκη, να αναφέρει πως η κατάστασή του είναι ιδιαιτέρως κρίσιμη.

Οι τηλεθεατές, όμως, δεν πείστηκαν ότι θα ήταν δυνατόν με αυτό το χτύπημα να επιβιώσει κάποιος, με έναν χρήστης του Twitter να υποστηρίζει με ένα «καλό» ζουμ πως η σφαίρα τον βρήκε ξυστά από το σημείο βολής του Ευθύμη Φαρμάκη και δεν μπήκε καν στο κρανίο, οπότε και πάλι δεν δικαιολογείται η κατάστασή του.

Στο μεταξύ, πολλά ήταν τα παράπονα του τηλεοπτικού κοινού για το γεγονός πως μια σκηνή που περίμεναν πώς και πώς και την οποία ο ALPHA προμόταρε για μέρες, κράτησε μόλις πέντε δευτερόλεπτα και μάλιστα παίχτηκε σχεδόν χωρίς ήχο.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ενώ στο trailer ακουγόταν πυροβολισμός, στην επίμαχη σκηνή ούτε αυτό δεν ακούστηκε.

Ο Σασμός στο επίκεντρο των χρηστών του Twitter

Τα πιο σημαντικά