«Πατάτε καλά μωρέ;!» – Εξοργισμένη η Κλέλια Ρένεση για το εμπάργκο στους Ρώσους καλλιτέχνες

1 Μαρτίου, 2022 7:44 ΜΜ
More videos

Άλλο ένα εμπάργκο, μέχρι νεoτέρας, μετράνε στον μακρύ κατάλογο των κυρώσεων που τους έχουν επιβληθεί, οι Ρώσοι. Και το Ελληνικό Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού αποφάσισε τον “αποκλεισμό” Ρώσων καλλιτεχνών και καλλιτεχνικών ομάδων εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την αντίδρασή του στην πολεμική επίθεση που έχει εξαπολύσει η Ρωσία στην Ουκρανία.

Με την πάροδο των ημερών, πλήθος καλλιτεχνών τοποθετείται για αυτό το φλέγον ζήτημα καταδικάζοντας το γεγονός. Η παραπάνω ωστόσο απόφαση φαίνεται πως εξόργισε την Κλέλια Ρένεση. Η ηθοποιός που είναι γνωστό ότι δε «μασάει» τα λόγια της, πήρε θέση για την απόφαση αυτή με μια οργισμένη ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο Ιnstagram.

Η αγανάκτηση της Κλέλιας Ρένεση για την απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού
«Αυτό με την “πολιτισμική” εξαφάνιση οποιουδήποτε Ρώσου δημιουργού, μου θυμίζει σεκλεντιασμένη ανόητη κορασίδα που ο καλός της την παράτησε στα κρύα του λουτρού κ αυτή τον διαγράφει απ’ τα social, σβήνει την επαφή στο τηλ, παίρνει τις φιλενάδες της κ τους διατάζει να τον διαγράψουν κ αυτές κτλ.. Πατάτε καλά μωρέ;;!!! Συγχέετε τα εγκλήματα των πολιτικών με τις καλλιτεχνικές δημιουργίες ενός ολόκληρου λαού;!!!!

Παγκόσμια αριστουργήματα μπαίνουν στη μαύρη λίστα για να κάνετε «ντα» το alter ego σας;! Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέρα με τη μέρα μοιάζετε περισσότερο στο τέρας που πάτε να τιμωρήσετε. Η τέχνη της Ρωσίας δεν θα εξατμιστεί. Έχει καλλιτεχνική πορεία αιώνων και μόνο που προσπαθείτε τον αφανισμό αυτού του προσώπου της δείχνει ποιοι είστε» έγραψε η ταλαντούχα ηθοποιός.

Δείτε την ανάρτηση της: