ΠΑΣΟΚ-Λοβέρδος: «Πίστευα ότι θα είμαι πρώτος – Αύριο ανακοινώνω ποιον θα στηρίξω»

6 Δεκεμβρίου, 202112:18 ΜΜ

Αιφνιδιασμένος από το γεγονός ότι έμεινε εκτός δεύτερου γύρου στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ–ΠΑΣΟΚ εμφανίστηκε το πρωί της Δευτέρας ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ανέφερε ότι το κυρίως μήνυμα που έστειλαν οι κάλπες είναι η ανανέωση.

Ο Α. Λοβέρδος εξέφρασε την πρόθεσή του να ανακοινώσει έως αύριο τον υποψήφιο πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ που θα στηρίξει στο δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών.

«Κέρδισα και στη μάχη των ιδεών και στην προσδοκία όταν έλεγα ότι θα υπερδιπλασιάσουμε τις ψήφους, αλλά έχασα στην κάλπη» είπε και διευκρίνισε ότι θα παραμείνει στην παράταξη.

«Είμαι αυτός που είμαι. Ήθελα να είναι πεντακάθαρες οι απόψεις μου για όλα τα θέματα. Είμαι μια καθαρή πολιτική περίπτωση. Το ποσοστό της συμμετοχής είναι τεράστιο. Αυτό θέτει πολιτικό θέμα, το ΠΑΣΟΚ, η δημοκρατική παράταξη είναι παρούσα. Αν χαθεί η ευκαιρία τούτη είναι η τελευταία», τόνισε.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος ευχαρίστησε τις δεκάδες χιλιάδες που τον ψήφισαν λέγοντας ότι θα συνεχίσει και πως δεν θα τους εγκαταλείψει.

«Είμαι πολιτικός θέσεων, θα πάρω θέση και τώρα» είπε επισημαίνοντας ότι πριν προχωρήσει σε ανακοινώσεις, θα μιλήσει με τους συνεργάτες του, βουλευτές και μη, καθώς όπως είπε σέβεται εκείνους που τον πλαισίωσαν.

«Αύριο θα κάνω δήλωση», ανέφερε για τον ποιον θα στηρίξει.

Στο ερώτημα εάν ο Νίκος Ανδρουλάκης θα πρέπει να παραιτηθεί από ευρωβουλευτής, ο Ανδρέας Λοβέρδος είπε πως δεν μπορεί να απαντήσει για λογαριασμό του και πως θα ήταν και «λίγο προβοκατόρικο» να πει κάτι εναντίον του. «Να τον ρωτήσετε εσείς. Εγώ δεν μπορώ να το κάνω αυτό», κατέληξε.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News