Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΠασχάλης Τερζής: «Απολύθηκα από τον στρατό και η γυναίκα μου δεν υπήρχε,...

Πασχάλης Τερζής: «Απολύθηκα από τον στρατό και η γυναίκα μου δεν υπήρχε, έμεινα μόνος με ένα παιδί στα χέρια»

Πασχάλης Τερζής: Η συγκινητική αποκάλυψη του τραγουδιστή για τον  θάνατο της πρώτης συζύγου του

Ο Πασχάλης Τερζής είναι ένας από τους πιο αγαπημένους λαϊκούς τραγουδιστές, ο οποίος στις συνεντεύξεις που έχει παραχωρήσει κατά το παρελθόν έχει καταφέρει να συγκινήσει με τις αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή. Πιο συγκεκριμένα ο αγαπημένος καλλιτέχνης είχε μιλήσει στην εφημερίδα Real για τον πρώτο του γάμο, την απώλεια της συζύγου του, τον γιο του, την κόρη του αλλά και την σκέψη που έκανε κάποτε να βάλει τέλος στη ζωή του.

pasxalis terzis kori gianna 1200x1200 1

Πασχάλης Τερζής: Ο θάνατος της πρώτης συζύγου του

– Ερώτηση δημοσιογράφου: Πότε έκανες οικογένεια;

– «Μόλις απολύθηκα από τον στρατό, η πρώτη µου γυναίκα δεν υπήρχε. Νόμιζα τότε πως ήρθε η συντέλεια του κόσμου. Παρ’ όλο που είχα μαζί της έναν γιο, τον Γιώργο µου. Δεν σ’ το κρύβω, είχα την έντονη επιθυμία να τελειώσω. Αλλά µε φώναξε ένας παππούς και µου είπε: «Τι είναι αυτά που λες, ρε; Αυτό γιατί το έφερες στον κόσμο;». Και µου έδειξε τον μικρό.

Η ζωή συνεχίστηκε και ευτύχησα πράγματι να αποκτήσω μία εξαιρετική οικογένεια. Η ζωή συνεχίζεται κι εγώ με τη γυναίκα µου και τα παιδιά µου είµαστε ευτυχισµένοι. Αλλά δεν θέλω να µιλάω για εκείνα».

Ο Πασχάλης Τερζής επιστράτευσε όλες τις δυνάμεις του για να ξεπεράσει το σοκ της οδυνηρής απώλειας της γυναίκας του. Παρά τις δυσκολίες, κατάφερε να μεγαλώσει τον γιο του, Γιώργο.

Μάλιστα, εκείνος του έχει χαρίσει σήμερα τέσσερα εγγόνια.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής παντρεύτηκε ξανά. Με τη Μαίρη απέκτησαν μαζί μια κόρη, τη Γιάννα, που ασχολείται επίσης με το τραγούδι. Όσον αφορά την κόρη του Γιάννα, είπε πως εκείνη του λέει συχνά: «Πρέπει να μιλάς, ρε πατέρα, για εκείνα. Δεν ήταν μόνο η γυναίκα σου, ήταν η μάνα του παιδιού σου».

ad57fe31 e920 4d41 a71e 670813415069 11zon 1536x737 1

Πασχάλης Τερζής: Τα άγνωστα μονοπάτια της ζωής του τραγουδιστή

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου σχετικά με τη ζωή του ο Πασχάλης Τερζής, απάντησε:

– Έφτασες σε µία ηλικία που έχεις χορτάσει τα πάντα. Τι δεν έχεις χορτάσει στη ζωή σου;

– «Θα ήμουνα αχάριστος αν έλεγα ότι η ζωή µε αδίκησε. Έχω εισπράξει τόση αγάπη από τον κόσμο, που θα ήταν αχαριστία. Αλλά βέβαια το στήριγμα είναι η οικογένεια».

pasxalis terzis 1536x1080 1

Τα πιο σημαντικά