Κυριακή, 26 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΠασαλιμάνι: Σuγκλονίζουν οι μαρτυρίες για τον 31χρονο αστυνομικό που σκοτώθηκε κατά την...

Πασαλιμάνι: Σuγκλονίζουν οι μαρτυρίες για τον 31χρονο αστυνομικό που σκοτώθηκε κατά την κατάρρευση του κτιρίου

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες από την τραγωδία που σημειώθηκε στο Πασαλιμάνι, με έναν 31χρονο αστυνομικό να βρίσκει τραγικό θάνατο από την κατάρρευση κτιρίου.

Το κτίριο στο Πασαλιμάνι κατέρρευσε ενώ εκτελούνταν εργασίες ανακαίνισης. Τη μοιραία στιγμή ο άτυχος 31χρονος αστυνομικός στην προσπάθειά του να σωθεί, πήδηξε στο φορτηγό και τον πλάκωσαν τα μπάζα.

Οι προσπάθειες απεγκλωβισμού του άτυχου άνδρα, που υπηρετούσε στην Άμεση Δράση ως ειδικός φρουρός, ήταν τιτάνιες. Την ίδια ώρα, τρεις συνάδελφοί του έχουν τραυματιστεί ελαφρά. Μέχρι στιγμής έχουν σημειωθεί επτά προσαγωγές ατόμων, πέντε εργαζομένων, του εργολάβου και του οδηγού του φορτηγού.

«Κοίταξα έξω, είδα την ομίχλη από τη σκόνη, άνθρωποι φώναζαν ”καλέστε την αστυνομία”, ήταν οι εργάτες έξω, σοκαρισμένοι.

Ο 31χρονος πήδηξε στο φορτηγό για να σωθεί και καταπλακώθηκε από τα μπάζα. Έγινε τεράστια προσπάθεια για να τον απεγκλωβίσουν», λέει γυναίκα, αυτόπτης μάρτυρας.

Οι φωτογραφίες από το σημείο, όπου σημειώθηκε η κατάρρευση, είναι ενδεικτικές της τραγωδίας. Το κτίριο έγινε συντρίμμια!

pasalimani20

pasalimani12

pasalimani11

pasalimani10 1pasalimani7pasalimani9pasalimani8

«Ξαφνικά βλέπουμε ένα σύννεφο, ακαθόριστο, ακούσαμε φωνές, κατεβήκαμε και είδαμε σκόνη από τα μπάζα, ένας ήταν χτυπημένος και δεμένος με το πουκάμισό του, τα αίματα ήταν στα σκαλιά.

Ο νεκρός ήταν μέσα στο φορτηγό, έπεσε πάνω του ο τοίχος και τον πλάκωσε», λέει μάρτυρας από το σημείο της τραγωδίας.

Την ίδια ώρα, όπως ανέφερε ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, που βρίσκεται στο σημείο της τραγωδίας, αναζητείται ο ιδιοκτήτης.

Όπως σημείωσε ο ίδιος, «είχαν βγάλει ηλεκτρονική άδεια για μικρές εργασίες».

«Κάτι πήγε στραβά και είχαμε την απώλεια ενός νέου ανθρώπου και τρεις τραυματίες στο νοσοκομείο. Ο ιδιοκτήτης αναζητείται. Είναι βέβαιο ότι κάτι πήγε στραβά αλλά αυτό θα το δείξει η έρευνα».

Τα πιο σημαντικά