Παριζιάνα νοίκιασε το σπίτι της σε τουρίστες και το βρήκε με ζημιές 11.000 ευρώ

6 Σεπτεμβρίου, 2017 8:12 ΠΜ
More videos

Όταν μπεις στη διαδικασία να νοικιάσεις το σπίτι σου σε τουρίστες γνωρίζεις από πριν πως αναλαμβάνεις ένα ρίσκο. Οι περιπτώσεις όπου οι ενοικιαστές αφήνουν τα σπίτια σε κακή κατάσταση δεν είναι λίγες. Αλλά στις περισσότερες ο χώρος δεν παθαίνει κάτι. Έτσι σκέφτηκε και η χορεύτρια Laurie Synakowski, όταν αποφάσισε να καταχωρήσει τη μεζονέτα που διέθετε στο Παρίσι, για να βγάλει κάποια έξτρα χρήματα. Και τώρα τρέχει και δεν φτάνει.

πριν / μετά

Ο άνθρωπος που παρουσιάστηκε για να νοικιάσει το σπίτι για τρεις εβδομάδες δεν την προϊδέασε για το τι θα ακολουθούσε. Η βαθμολογία που είχε από τον προηγούμενο χρήστη που του είχε παραχωρήσει το σπίτι του, ήταν καλή. Η εικόνα που αντίκρισε ωστόσο, μετά από 3 εβδομάδες, ήταν τουλάχιστον σοκαριστική.

Η παρέα του Καναδού είχε πάει στο Παρίσι για να ζήσει 20 μέρες το «sex, drugs and rock n’roll όνειρο» καθώς το σπίτι είχε μετατραπεί σε πεδίο μάχης. Κατεστραμμένα έπιπλα, σπασμένα αντικείμενα, ακαθαρσίες έξω από την τουαλέτα, ακόμη και πάνω στα κρεβάτια, δεκάδες μπουκάλια αλκοόλ, ενώ υπήρχαν ίχνη πως είχε προηγηθεί χρήση ναρκωτικών.

Η 23χρόνη κάλεσε την αστυνομία για να καταγγείλει το περιστατικό ενώ απευθύνθηκε και στους υπεύθυνους του Airbnb, οι οποίοι κλήθηκαν στη γαλλική πρωτεύουσα για να εκτιμήσουν το μέγεθος της ζημιάς. Σε κάθε περίπτωση, μέχρι αυτό να πραγματοποιηθεί, η απολύμανση και η αποκατάσταση των ζημιών θα της κοστίσουν περίπου 11.000 ευρώ.