Η πρωινή εμφάνιση του Πάρι Κασιδόκωστα με την Τάμτα στη Μύκονο και τα Gucci γυαλιά του που ήταν γεμάτα με κρύσταλα swarovski.
Η Τάμτα και ο Πάρις Κασιδόκωστας είναι αχώριστοι και κάνουν σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις ως ζευγάρι. Οι δυο τους είναι μαζί εννέα χρόνια μαζί και η σχέση τους πάει από το καλό στο καλύτερο.
Η τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας κρατούν χαμηλούς τόνους στη ζωή τους και στην καθημερινότητά τους κυκλοφορούν με casual look αλλά προσθέτουν πάντα κάποιες ακραίες πινελιές.
Και οι δυο άλλωστε έχουν ιδιαίτερο στιλ, όπως μάλιστα είδαμε και στις φωτογραφίες από τις διακοπές τους στη Μύκονο.
Το ζευγάρι εθεάθη να περπατά στο νησί και σίγουρα ξεχώρισε με την εμφάνισή του.
Η Τάμτα φόρεσε ένα ψηλόμεσο τζιν παντελόνι το οποίο συνδύασε με πράσινα σνίκερς, λευκό τοπ και λιλά φούτερ.
Τα μαλλιά της είναι βαμμένα σε μια κοκκινο – φούξια απόχρωση.
