Παρήγγειλε παντελόνι και γυαλιά και του έστειλαν ένα κόκκινο φουστάνι

30 Απριλίου, 2018 6:36 ΜΜ
More videos

Άφωνος έμεινε ο Ντίλαν Ίβανς όταν άνοιξε το κουτί με την παραγγελία που είχε κάνει από τα καταστήματα Asos.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος είχε παραγγείλει ένα μαύρο παντελόνι και γυαλιά ηλίου από την βρετανική γνωστή εταιρία, ωστόσο αντί γι΄ αυτά, παρέλαβε ένα κόκκινο φόρεμα με έξω τους ώμους.

Το αστείο της υπόθεσης είναι βέβαια πως ο Ίβανς ο οποίος τρέχει και δικό του κανάλι στο You Tube, φόρεσε το φόρεμα και έκανε ένα χιουμοριστικό δημοσίευμα στο Twitter.

«Asos ίσως να κάνω λάθος, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος πως μου έχεις στείλει λάθος παραγγελία», έγραψε ο ίδιος ως σχόλιο πάνω από την φωτογραφία.

Αριστερά, τι είχε παραγείλει. Δεξιά, τι έλαβε!Αριστερά, τι είχε παραγείλει. Δεξιά, τι έλαβε!

Συνδυάζοντας το φόρεμα με ένα ζευγάρι χριστουγεννιάτικες κάλτσες και έχοντας πάρει μία έκφραση απογοήτευσης, ο Ντίλαν κατάφερε έτσι να κάνει αμέσως viral το ποστ του, το οποίο μάζεψε μέσα σε λίγη ώρα 100.000 likes και 32.000 κοινοποιήσεις στα social media.

Πολλοί μάλιστα έσπευσαν να του απαντήσουν, κάνοντας του πλάκα.

«Φαίνεσαι τόσο ωραίος και αυτό είναι σίγουρα το χρώμα που σου ταιριάζει», ανέφερε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος συμπλήρωσε «Είμαι σίγουρος πως σου έστειλαν την σωστή παραγγελία. Το φόρεμα είναι εκπληκτικό».

Πάντως το δημοσίευμά του έγινε τόσο viral που του απάντησε μέχρι και η ίδια η εταιρία.

«Ε… κύρια Ντίλαν πραγματικά τα σπάτε με αυτό το φόρεμα. Στείλτε τον 9ψήφιο κωδικό και την διεύθυνσή σας μέσω email  και θα φροντίσουμε να γίνει η ανταλλαγή σας», ανέφερε η εταιρία μέσω του επίσημου προφίλ της στο Twitter.

[daiymail] [iefimerida]

Ακολουθήστε μας στο facebook: