Παρέμβαση Τραμπ: «Αφήστε με να ξεκινήσω διαπραγματεύσεις με τον Πούτιν για να αποφύγουμε τον πόλεμο»

29 Σεπτεμβρίου, 202212:44 ΠΜ
More videos

Ο Ντόναλντ Τραμπ δημοσίευσε στο Truth Social το πρωί της Τετάρτης, προσφέροντας να ηγηθεί των διαπραγματεύσεων μεταξύ της Ουκρανίας και της Ρωσίας, προκειμένου να αποτραπεί μία παγκόσμια σύγκρουση.

Ο Τραμπ σημείωσε ότι οι αγωγοί Nord Stream I & II που υπονομεύτηκαν από άγνωστους προς το παρόν παράγοντες που θα μπορούσαν να ωθήσουν τον κόσμο πιο κοντά στον ολοκληρωτικό πόλεμο.

Συνεχίζοντας, ο Τραμπ πρότεινε στην κυβέρνηση Μπάιντεν να παραμείνει «ήρεμη», «στρατηγική» και «έξυπνη» προτού προσφερθεί να ηγηθεί των διαπραγματεύσεων ο ίδιος, αν χρειαστεί.

«Η «Ηγεσία » των ΗΠΑ θα πρέπει να παραμείνει «ψύχραιμη, ήρεμη και στεγνή» στο ΣΑΜΠΟΤΑΖ των αγωγών Nord Stream. Πρόκειται για ένα μεγάλο γεγονός. Η σύγκρουση Ρωσίας/Ουκρανίας δεν έπρεπε ΠΟΤΕ να είχε συμβεί και σίγουρα δεν θα είχε συμβεί αν ήμουν Πρόεδρος. Μην κάνετε τα πράγματα χειρότερα με την ανατίναξη του αγωγού. Να είστε στρατηγικοί, να είστε έξυπνοι, να ολοκληρώσετε μια συμφωνία κατόπιν διαπραγμάτευσης ΤΩΡΑ. Και οι δύο πλευρές το χρειάζονται και το θέλουν. Ολόκληρος ο Κόσμος διακυβεύεται. Να αρχίσω να φτιάχνω ομάδα;;; “

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News