Κυριακή, 26 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΠαρέμβαση εισαγγελεα για το Άρης-ΑΕΚ μετά τις δηλώσεις Κούγια

Παρέμβαση εισαγγελεα για το Άρης-ΑΕΚ μετά τις δηλώσεις Κούγια

Τα όσα ειπώθηκαν μετά το Άρης-ΑΕΚ προκάλεσαν εισαγγελική έρευνα όπως αναφέρει το grtimes.gr προκειμένου να διερευνηθεί η υπόθεση περαιτέρω.

Μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Αλέξης Κούγιας δεν στάθηκε τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά αναφέρθηκε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, τον πρόεδρό του Θοδωρή Καρυπίδη και τον προπονητή Άκη Μάντζιο.

Πέταξε μάλιστα “καρφιά” περί στημένου αγώνα και κάλεσε την παρέμβαση εισαγγελέα. Σύμφωνα με πληροφορίες του grtimes ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας έδωσε εντολή στον εισαγγελέα- αρμόδιο για αθλητικά θέματα- Αναστάσιο Κεσίση να παραγγείλει τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Ζητούμενο είναι να διακριβωθεί αν στοιχειοθετούνται παραβάσεις του αθλητικού νόμου, παράνομος στοιχηματισμός και οποιοδήποτε άλλο αδίκημα προκύψει από την έρευνα που θα ανατεθεί στο Υποδιεύθυνση Αθλητικής Βίας της ΕΛΑΣ.

Στο περιθώριο της προκαταρκτικής εξέτασης θα κληθούν να καταθέσουν όλοι οι εμπλεκόμενοι και θα προσκομισθούν αποδεικτικά μέσα.

Τα πιο σημαντικά