Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024
κατασκευέςΠαράτησε την δουλειά του για να χτίσει ένα τεράστιο δενδρόσπιτο! Τώρα ζει...

Παράτησε την δουλειά του για να χτίσει ένα τεράστιο δενδρόσπιτο! Τώρα ζει εκεί ευτυχισμένος!

Αν έχετε ποτέ φανταστεί να τα παρατήσετε όλα και να ζήσετε στην ύπαιθρο, τότε αυτό το αυτοτροφοδοτούμενο δεντρόσπιτο είναι ό,τι πρέπει για σας!

Αυτό ακριβώς έκανε ο Foster Huntington, αφού πέρασε πολλά χρόνια ζώντας σε ένα τροχόσπιτο, και ταξιδεύοντας σε όλη την Αμερική!

Αφού βρήκε το τέλειο οικόπεδο σε ένα κομμάτι οικογενειακής ιδιοκτησίας, στην περιοχή Skamania, της Ουάσιγκτον, έφτιαξε το δικό του διπλό δεντρόσπιτο, με το δικό του υπαίθριο ντους!

Τα ξύλινα δωμάτια έχουν θέα που κόβει την ανάσα, και συνδέονται με μια πεζογέφυρα, ενώ το υπαίθριο ντους έχει θέα την κοιλάδα!

Ο Foster εγκατέλειψε τη δουλειά του το 2011, και έκτοτε ταξιδεύει, θέλοντας ωστόσο να έχει ένα σπίτι ως τη βάση του. Του αρέσει πολύ να ζει μέσα στη φύση, και μάλιστα θεωρεί λανθασμένη τη νοοτροπία των ανθρώπων που θεωρούν απαραίτητο να ζήσουν στην πόλη για να έχουν μια κανονική ζωή. Ο ίδιος, από τη στιγμή που έχει WiFi και βγάζει το εισόδημά του δουλεύοντας στο Διαδίκτυο, δηλώνει απερίφραστα ότι ζει τη ζωή που πάντα ονειρευόταν!

static1.squarespace

tumblr nc2tvcoeqr1ts8049o1 1280

foster huntington treehouse 8

adaptnetwork/travelstyle

Τα πιο σημαντικά