Άνδρας παράτησε τη δουλειά του για να έχει περισσότερο χρόνο για το Pokemon GO!

17 Ιουλίου, 2016 3:38 ΠΜ
More videos

Η μανία των Pokemon εξαπλώνεται μέρα με τη μέρα και ένας 24χρονος είπε να ασχοληθεί “επαγγελματικά” με το νέο παιχνίδι. Λέει ότι θέλει δύο μήνες για να το τερματίσει

Tο Pokemon Go, όπου έχει κυκλοφορήσει, μέχρι σήμερα έχει δημιουργήσει νέα δεδομένα με χιλιάδες χρήστες να περπατούν στους δρόμους κολλημένοι στις οθόνες των κινητών τους ψάχνοντας για κάποιο pokemon. Λάτρης του παιχνιδιού είναι και ο Tom Currie ένας 24χρονος Νέο Ζηλανδός που κατέβασε το παιχνίδι την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του βάζοντας στόχο να το τερματίσει. Να καταφέρει να πιάσει δηλαδή και τα 150 pokemon.

AdTech Ad

Επειδή όμως κάποιος μπορεί να βρει τα pokemon να εμφανίζονται σε διάφορα σημεία αυτό σημαίνει πως χρειάζονται συνεχείς μετακινήσεις και κατά συνέπεια αρκετός χρόνος για την επίτευξη του στόχου. Και επειδή ο 24χρονος δεν είχε το χρόνο που θα ήθελε εξαιτίας της δουλειάς του, είπε να την παρατήσει και να ξεκινήσει ένα σαφάρι σε όλη τη χώρα και να γίνει λοιπόν ένας “επαγγελματίας κυνηγός pokemon”.

pg

Έχει ήδη ξεκινήσει αυτό το “project” εδώ και μία εβδομάδα μένοντας ξύπνιος έως τις 3 το πρωί παίζοντας. Έχει μάλιστα πιάσει έως τώρα τα 90 από τα 151 Pokemon του game!

pg2

Έτσι κάθε πρωί ξυπνά πίνει τον καφέ του και ξεκινά το κυνήγι των pokemon σαν να πήγαινε κανονικά στη δουλειά. Ήδη, έχει καταφέρει να επισκεφτεί 6 διαφορετικές πόλεις, ενώ έχει κάνει κράτηση θέσης για 20 δρομολόγια λεωφορείων σε διαφορετικές πόλεις. Όπως υπολογίζει το εγχείρημά του θα έχει ολοκληρωθεί σε δύο μήνες και μέχρι τότε ελπίζει να έχει πιάσει όλα τα pokemon.

“Χρειαζόμουν λίγη περιπέτεια. Ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα και το pokemon go μου έδωσε αυτή την αφορμή” δηλώνει ο ίδιος γεμάτος ενθουσιασμό ενώ το παράδειγμα του σύντομα αναμένεται να βρει μιμητές σε όλο τον κόσμο με τη μανία του pokemon go να μην έχει τέλος.

Πηγή: guardian, news247

Ακολουθήστε μας στο facebook: