Παράτησε την Αθήνα, άλλαξε επάγγελμα, στράφηκε στον Θεό: Η «εξαφάνιση» του Νίκου Αναδιώτη και η νέα ζωή

3 Μαρτίου, 20239:28 ΜΜ
More videos

Εντυπωσιάζει η μεγάλη αλλαγή στη στάση ζωής του Νίκου Αναδιώτη και ο ρόλος που παίζει η θρησκεία στη ζωή του και την οικογένειά του.

Ο Νίκος Αναδιώτης παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day, το πρωί της Τετάρτης (12/10).

Ο ίδιος μίλησε για όλους και για όλα ενώ αναφέρθηκε και στην αλλαγή σελίδας της ζωής του καθώς πλέον ζει μόνιμα στο Αίγιο και όχι στην Αθήνα και έχει ανοίξει τον δικό του χώρο, το δικό του γυμναστήριο, καθώς έχει τελειώσει τη γυμναστική ακαδημία. Αναφέρθηκε επίσης και στη θρησκεία ενώ όπως είπε κάθε Κυριακή πηγαίνουν οικογενειακώς στην εκκλησία.
«Με μπουκώνει να έρχομαι στην Αθήνα. Κάποτε το απολάμβανα πλέον δεν μπορώ καθόλου. Την Βασιλική την διεκδίκησα και δεν ένιωσα ποτέ απογοήτευση. Αν θελήσει να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας, εγώ είμαι έτοιμος. Έχουμε επιλέξει συνειδητά έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής και αυτό αποτελεί παράδειγμα για τα παιδιά. Πηγαίνουμε κάθε Κυριακή στην εκκλησία», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Νίκου Αναδιώτη.

Λίγο μετά πρόσθεσε: «Πλέον δεν λαχταρώ πράγματα που ήθελα παλαιότερα, όπως για παράδειγμα ένα ωραίο αυτοκίνητο. Έχω αλλάξει πολλά πράγματα στον εαυτό μου».

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News