Παρατημένος σκύλος με δεμένο στόμα διασώθηκε και δε σταματάει να κουνά την ουρά του

24 Μαΐου, 2017 11:49 ΠΜ
More videos

Μια μέρα, ο υδραυλικός Κάρλος Καρίγιο και ο συνάδελφός του πήγαιναν στη δουλειά, όταν είδαν κάτι απροσδόκητο σε ένα χαντάκι επαρχιακού δρόμου. Ένας σκύλος ήταν δεμένος με σωληνάκια και είχε το στόμα του δεμένο με κολλητική ταινία. Πήγαν προς το μέρος του, ώστε να τον απελευθερώσουν. Προφανώς αφέθηκε εκεί για να πεθάνει.

Ο Καρίγιο που εργάζεται στο Τέξας, δήλωσε: «Αρχικά δεν ήξερα ότι ήταν ένας σκύλος. Τον λύσαμε και έδειχνε εντάξει. Ήταν αξιαγάπητος και του άρεσε η προσοχή που δέχτηκε. Πρέπει να ήταν εκεί για μια ολόκληρη μέρα ή για περισσότερο.»

Οι άνδρες έβαλαν τον σκύλο στο όχημά τους και τον μετέφεραν στο κέντρο υιοθεσιών κατοικίδιων Peewee, ένα κοντινό καταφύγιο που δεν κάνει ευθανασία στα ζώα. Ο Καρίγιο επεσήμανε τη χαρά του σκύλου που είναι ζωντανός: «Κοιτάξτε αυτό το πρόσωπο. Ξέρει πως σώθηκε!»

Αποδείχθηκε ότι το σκυλί ήταν σε καλή κατάσταση, παρά το γεγονός ότι είχε καρδιακά σκουλήκια, για τα οποία άρχισαν θεραπεία. «Η ουρά του δε σταμάτησε να κουνιέται από χαρά. Είναι τόσο αξιαγάπητος», δήλωσε ένας εκπρόσωπος του καταφυγίου.

Ο άνθρωπος που άφησε το τετράποδο να πεθάνει, δε βρέθηκε. Ωστόσο, χάρις στους υδραυλικούς, ο σκύλος απέκτησε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Το μόνο που χρειάζεται, είναι ένα όμορφο και ζεστό σπίτι.

Ο υδραυλικός Κάρλος Καρίγιο, συνάντησε κάτι απροσδόκητο στη διαδρομή προς τη δουλειά του.

Facebook

«Αρχικά, δεν ξέραμε πως ήταν ένας σκύλος. Επιστρέψαμε και τον είδαμε.»

Facebook

Το στόμα του σκύλου ήταν δεμένο με κολλητική ταινία και είχε ακινητοποιηθεί με σωληνάκια. Προφανώς αφέθηκε εκεί να πεθάνει.

Facebook

Σήμερα είναι πολύ ευτυχισμένος που ζει και αναζητά ένα καλό σπίτι που θα του δώσει αγάπη για πάντα.

Facebook

[Peewee’s Pet Adoption] [Facebook] [thedodo]

Ακολουθήστε μας στο facebook: