Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΠαράπоνο αγρóτη στο Σύνταγμα: «Νιώθω πλnγωμένος, παράτnσαν τα τρακτέρ και πήγαν τις...

Παράπоνο αγρóτη στο Σύνταγμα: «Νιώθω πλnγωμένος, παράτnσαν τα τρακτέρ και πήγαν τις βόλτες τους»

Αγρότης «κράζει» αγρότες: «Παράτησαν τα τρακτέρ και άρχισαν τις βόλτες και τα χαχαχούχα»

Στον ρυθμό των αγροτών «χορεύει» από χθες Τρίτη η Αθήνα με τουλάχιστον 10.000 παραγωγούς, μελισσοκόμους και κτηνοτρόφους να έχουν έρθει στην πρωτεύουσα για να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο, ενώ σήμερα στις 11:00 το πρωί αναμένεται να πάρουν τον δρόμο της επιστροφής με τα τρακτέρ τους.

Ωστόσο, αν και το συλλαλητήριο κρίνεται πως στέφθηκε από επιτυχία λόγω της μεγάλης προέλευσης αλλά και της στήριξης που έδειξαν οι Αθηναίοι στον αγώνα των αγροτών, υπάρχουν και κάποιοι αγρότες που εξέφρασαν το παράπονο πως κάποιοι από αυτούς δεν κατέβηκαν στην πρωτεύουσα για τον αγώνα τους αλλά για… βόλτες!

Χαρακτηριστική είναι η αναφορά ενός αγρότη, ο οποίος μίλησε νωρίς το πρωί της Τετάρτης (21/2) στην κάμερα του ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα, ο αγρότης από την Αταλάντη ανέφερε ότι έμεινε ξύπνιος όλο το βράδυ, σημειώνοντας: «Τι να κοιμηθώ ρε φίλε… Έχεις κάνει αγρότης; Ο αγρότης δεν έχει ώρα φίλε… Από την ώρα που θα ξυπνήσει μέχρι το βράδυ, ο αγρότης είναι στο χωράφι. Μόνο η βροχή και το χιόνι μας σταματάει. Η μάνα μου στο χωράφι μας γέννησε».

Στη συνέχεια, όμως, ο αγρότης εξέφρασε και το παράπονό του: «Δεν θέλω να βγάλω κάτι αρνητικό. Αυτό που έγινε δεν έχει ξαναγίνει για τους αγρότες, αλλά εγώ νιώθω πληγωμένος. Όλοι εδώ χαχαχούχα. Παράτησαν τα τρακτέρ και πήγαν τις βόλτες τους. Έτσι είναι ο αγρότης ρε; Ήρθαμε για ένα αγώνα εδώ. Γιατί ήρθαμε εδώ πέρα;».

Δείτε το βίντεοΤα πιο σημαντικά