Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΠαραμένουν εγκλωβισμένοι οι 3 στην Πάρνηθα – Αρνήθηκαν να επιστρέψουν με τα...

Παραμένουν εγκλωβισμένοι οι 3 στην Πάρνηθα – Αρνήθηκαν να επιστρέψουν με τα πόδια, ζήτησαν ελικόπτερο και αναλαμβάνει ο Στρατός

Σε σήριαλ έχει εξελιχθεί ο απεγκλωβισμός τριών ανδρών οι οποίοι αποκλείστηκαν στην Πάρνηθα. Οι τρεις, αγνόησαν τις οδηγίες των αρχών και την απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω της κακοκαιρίας στην συγκεκριμένη περιοχή και έμειναν στα χιόνια με το αυτοκίνητό τους.

Από τα ξημερώματα οι άνδρες της ΕΜΑΚ προσπαθούσαν να προσεγγίσουν την περιοχή αλλά και όταν κατάφεραν να φτάσουν στο δύσβατο σημείο στην κορυφή της Κυράς στην Πάρνηθα που ήταν αποκλεισμένοι οι τρεις έμειναν άφωνοι με την απάντηση που έλαβαν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι άνδρες της ΕΜΑΚ είχαν ξεκινήσει με ειδικό ερπυστριοφόρο αλλά έπαθε βλάβη και συνέχισαν με τα πόδια.

Όταν λοιπόν προσέγγισαν με τα πολλά τους εγκλωβισμένους η απάντηση που έλαβαν όταν τους κάλεσαν να τους ακολουθήσουν για να επιστρέψουν πάλι πίσω με τα πόδια ήταν αρνητική. Οι τρεις άνδρες ζήτησαν να μεταβεί στο σημείο ελικόπτερο.

Το αίτημα υποβλήθηκε αλλά τελικά λόγω του καιρού και της περιοχής το ελικόπτερο δεν μπόρεσε να προσεγγίσει και πλέον τον λόγο έχει ο Στρατός…

Σημειώνεται πως νωρίτερα απεγκλωβίστηκαν με επιτυχία δύο άτομα που είχαν παγιδευτεί από τα χιόνια σε άλλη περιοχή στη Φυλή.

Τα πιο σημαντικά