Παραλήρημα Τσιάρτα: Πρότεινε να τεθεί εκτός νόμου το ΚΚΕ – Άγρια κόντρα με Μπογιόπουλο

7 Οκτωβρίου, 2022 3:25 ΜΜ
More videos

Ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΚ Βασίλης Τσιάρτας, γνωστός για τις ακροδεξιές του αναρτήσεις στα social media, προκάλεσε αντιδράσεις με νέα δημόσια τοποθέτησή του.

Πιο συγκεκριμένα ο πρώην ποδοσφαιριστής, με αφορμή την απαγόρευση του Κομμουνιστικού Κόμματος στην Ουκρανία, ζήτησε εμμέσως πλην σαφώς να γίνει το ίδιο και στην Ελλάδα, σε νέα του ανάρτηση στο Twitter.

Πολλοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αντέδρασαν στα σχόλια, ρωτώντας τον γιατί δεν πάει Ουκρανία, ενώ άλλοι τον συγκρίνουν με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο και την Αφροδίτη Λατινοπούλου, με τις πιο ακραίες αντιδράσεις να αναφέρονται σε… κονσερβοκούτια.

Ο Βασίλης Τσιάρτας δεν άφησε αναπάντητα κάποια από τα επικριτικά σχόλια, και απάντησε λέγοντας, ότι είναι “Άγνωστη λέξη η δημοκρατία για τους κομμουνιστές”.

Την ανάρτηση του Βασίλη Τσιάρτα σχολίασε και ο Νίκος Μπογιόπουλος, ο οποίος μάλιστα αποκάλεσε τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή “φασιστόμουτρο”, ενώ ειρωνεύτηκε τον Τσιάρτα και τον αποκάλεσε αργόστροφο, καθώς η είδηση της απαγόρευσης του ΚΚ στην Ουκρανία είναι… 8 ετών.

“Ο αργόστροφος τώρα θυμήθηκε να πανηγυρίσει”, ανέφερε ειρωνικά ο δημοσιογράφος Μπογιόπουλος.

Ο Βασίλης Τσιάρτας απάντησε με μία αναλόγως προσβλητική ανάρτηση, χρησιμοποιώντας βαριές εκφράσεις και αποκαλώντας τον κ. Μπογιόπουλο “σταλινόσπερμα”.

“Δεν σε ανησυχεί το γεγονός ότι υποστηρίζεις κάτι που απαγορεύεται ακόμα και σε χώρες που έφτιαξαν κομμουνιστές; Εγώ δεν πανηγυρίζω. Απλά λέω ότι καθυστερούμε ν’ αποβάλουμε τα κομμουνιστικά απόβλητα από την Βουλή. Συμμορίτες killer”, έγραψε ο κ. Τσιάρτας.