Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΠαραίτηση-βóμβα στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη

Παραίτηση-βóμβα στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη

Σύμφωνα με πληροφορίες ο διευθυντής της «Αυγής» Σπύρος Ραπανάκης είχε υποβάλει την παραίτησή του από την περασμένη Παρασκευή, αλλά το όνομά του αφαιρέθηκε μόλις χθες από την ταυτότητα της εφημερίδας.

Είναι προφανές ότι η εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ δεν άφησε και δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστη την «Αυγή»… δεδομένου ότι ο Ραπανάκης είχε ταχθεί στο πλευρό της Έφης Αχτσιόγλου.

Η οποία Αχτσιόγλου δήλωσε «θα είμαι εδώ, όποτε θέλει να μιλάμε» μετά τη συνάντηση περίπου μισής ώρας που είχε με τον Στέφανο Κασσελάκη στο γραφείο του Σωκράτη Φάμελλου στη Βουλή.

«Συναντηθήκαμε, ανταλλάξαμε κάποιες απόψεις, του ευχήθηκα καλή δύναμη. Δεν έχω την δυνατότητα να αναλάβω κάποια θέση. Είναι ξαναλέω καθαρά προσωπική άποψη. Νομίζω ότι ένας πολιτικός πρέπει να ξέρει πότε έχει ενέργεια και πότε όχι», σημείωσε η Αχτσιόγλου μιλώντας σε δημοσιογράφους και συμπλήρωσε: «Θα είμαι εδώ, όποτε θέλει να μιλάμε. Ο ίδιος μου είπε για οποιαδήποτε θέση θέλω, δεν αρνήθηκα, εξαρχής ήταν γενική η κουβέντα, είπα ότι προσωπικά δεν μπορώ να αναλάβω κάποια θέση. Το κλίμα ήταν εξαιρετικό…».Τα πιο σημαντικά