Κυριακή, 26 Μαΐου 2024
Ελλάδα«Παππούς με δάγκωσε επειδή του ζήτησα πιστοποιητικό» καταγγέλλει ιδιοκτήτης καφετέριας

«Παππούς με δάγκωσε επειδή του ζήτησα πιστοποιητικό» καταγγέλλει ιδιοκτήτης καφετέριας

Προσπάθησαν να τον βγάλουν έξω και έγινε έξαλλος – Συνελήφθη ο 77χρονος

Στο νοσοκομείο κατέληξε ένας ιδιοκτήτης καφετέριας στη Νάουσα, όταν δέχτηκε επίθεση από έναν ηλικιωμένο πελάτη.

Όπως καταγγέλλει ο ιδιοκτήτης, ο ηλικιωμένος απαίτησε να μπει στο εσωτερικό της καφετέριας χωρίς να έχει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή rapid test, παρά μόνο ένα εξιτήριο από νοσοκομείο το οποίο επέδειξε στους υπαλλήλους της επιχείρησης. Εκείνοι του ζήτησαν να βγει έξω και ο ηλικιωμένος εκνευρισμένος άρχισε να φωνάζει. 

Εκείνη τη στιγμή παρενέβη ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, ο οποίος έπιασε τον παππού από τα χέρια και με την βοήθεια ενός με έναν πελάτη επιχείρησε να τον βγάλει έξω. Έξαλλος ο 77χρονος, αντιστάθηκε και του επιτέθηκε ρίχνοντας του μια μπουνιά, ενώ στη συνέχεια τον δάγκωσε στο μάγουλο.

Ο ιδιοκτήτης της καφετέριας που μίλησε στον Alpha, ανέφερε ότι χρειάστηκε να μεταφερθεί για ράμματα στο νοσοκομείο, ενώ υποβλήθηκε και σε μοριακό τεστ για να βεβαιωθεί ότι ο παππούς δεν τον κόλλησε κορωνοϊό.

Τελικά ο 77χρονος ο οποίος προσπάθησε να μπει με παρόμοιο τρόπο και σε κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών, συνελήφθη και κατηγορείται για πρόκληση σωματικής βλάβης, εξύβριση και παραβίαση των μέτρων. Τελικά αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να οριστεί τακτική δικάσιμος.

Δείτε το βίντεο

Τα πιο σημαντικά