Παππούς χτίζει ένα απίστευτο δεντρόσπιτο για τα εγγόνια του!

8 Οκτωβρίου, 2015 12:45 ΜΜ
More videos

Αναμφισβήτητα, όλοι όταν ήμασταν μικροί θέλαμε να έχουμε ένα δεντρόσπιτο στο πίσω μέρος της αυλής μας.

Ευτυχώς για δυο τυχερά παιδιά από το Attleboro στην Μασαχουσέτη, ο ταλαντούχος παππούς τους αποφάσισε ότι τα εγγόνια του δεν θα μεγαλώσουν κολλημένα μπροστά από την οθόνη ενός υπολογιστή. Έτσι, αποφάσισε να τους μάθει την χαρά των παιχνιδιών στην φύση, κατασκευάζοντας για τον εξάχρονο Jacob και την τετράχρονη Kayla ένα δεντρόσπιτο 12 μέτρων!

Το ονειρεμένο δεντρόσπιτο.

1007-treehouse1

Ο 59χρονος κατασκευαστής σε όλη του την ζωή έφτιαχνε πολυτελή δεντρόσπιτα για πελάτες σε όλη την Αμερική, και πριν γεννηθούν τα εγγόνια του, υποσχέθηκε ότι θα φτιάξει ένα δεντρόσπιτο μόνο γι’ αυτά.

Ενθυμούμενος το ταπεινό δεντρόσπιτο της δικής του παιδικής ηλικίας, ο παππούς αποφάσισε να φτιάξει ένα δεντρόσπιτο για τα εγγόνια του, που κάθε παιδί θα ήταν περήφανο να έχει.

Καμία σχέση με το κλασσικό δεντρόσπιτο που έχουμε στο μυαλό μας.

1007-treehouse3

Σε διάρκεια δυο ετών, ο παππούς κατασκεύασε το δεντρόσπιτο γύρω από 4 ψευδοπλάτανους που είχε στην ιδιοκτησία του. Χρησιμοποιώντας υλικά που είχε από την δουλειά του έφτιαξε μια μεγάλη σκάλα, ένα μεγάλο μπαλκόνι, ένα τεράστιο οικογενειακό δωμάτιο, μια σπειροειδή κατασκευή που έφτανε μέχρι το έδαφος και μάλιστα τοποθέτησε και σύστημα εξαερισμού.

Αν ο παππούς, Jay Hewitt, μας άφηνε σίγουρα θα πληρώναμε ενοίκιο για να ζήσουμε εδώ.

1007-treehouse5

Κατά την διάρκεια των χρόνων, ο παππούς έχτισε ακόμα ένα δωμάτιο και μια ξύλινη γέφυρα που ενώνει το δεντρόσπιτο με το κυρίως σπίτι. Το δεντρόσπιτο που έφτιαξε ο Hewitt για τα εγγόνια του είναι πολύ μεγαλύτερο από τα κανονικά σπίτια που έχουν πολλοί άνθρωποι.

Μπορούμε να μείνουμε εδώ, παρακαλώ?

1007-treehouse4

Η Kayla και ο Jacob είναι πανευτυχείς και επισκέπτονται συχνά το δεντρόσπιτο που έχτισε ο παππούς τους για να εξερευνήσουν τον χώρο.

Μακάρι να είχαμε και εμείς ένα τέτοιο δεντρόσπιτο!

Ακολουθήστε μας στο facebook: