Παπανδρέου: «Το ΠΑΣΟΚ, είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό» – «Ανδρέα ζεις, εσύ μας οδηγείς»

24 Νοεμβρίου, 20219:44 ΜΜ
More videos

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο Θησείο για την αποψινή ομιλία που παραχώρησε ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Παπανδρέου. Πολλά τα μηνύματα και οι αιχμές από τον πρώην πρωθυπουργό. Πολλά συναισθήματα ξύπνησε το «καλημέρα, ήλιε καλημέρα» που έπαιξε πριν και μετά την ομιλία του.

«Δεν θα γυρίσουμε στην εποχή ισοπέδωσης των αρχών μας. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι…» τόνισε αιχμηρά στην αρχή της ομιλίας του ο Γιώργος Παπανδρέου.

«Βιάστηκαν να μας ξεγράψουν. Αλλά όπου βάζουν τελεία, εμείς βάζουμε κόμμα και συνεχίζουμε…» σημείωσε ακόμη ο πρώην πρωθυπουργός.

«Δεν με κρατά κανείς, λογοδοτώ μόνο σε εσάς» πρόσθεσε ο κ. Παπανδρέου και καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο.

«Με χτυπούν προσωπικά…» ανέφερε σε άλλο σημείο της ομιλίας ο Γιώργος Παπανδρέου. Μάλιστα, σχολίασε καυστικά και τις δημοσκοπήσεις, που όπως είπε γίνονται σε δείγμα 100 ανθρώπων. «Είναι δυνατόν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας;» αναρωτήθηκε.

«Το ΠΑΣΟΚ, είναι εδω, ενωμένο, δυνατό» και «Ανδρέα ζεις, εσύ μας οδηγείς» ήταν μερικά από τα συνθήματα που φώναζε ο κόσμος.

«Γιώργο γερά, να φύγει η δεξιά» συνέχιζε να φωνάζει ο κόσμος, με τον κ. Παπανδρέου να παίρνει την σκυτάλη λέγοντας «γερά, γερά… πάμε μπροστά».

Ο ίδιος άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για την διαχείριση της πανδημίας του κορονοϊού αλλά και των διαθέσιμων πόρων από την ΕΕ, ενώ δεν άφησε στο απυρόβλητο και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Παπανδρέου δεν παρέλειψε να κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην Φώφη Γεννηματά.

«Να σηκώσουμε ψηλά την χώρα και τον ήλιο μας…» είπε κλείνοντας την ομιλία του ο Γιώργος Παπανδρέου με το «να τον μεθύσουμε τον ήλιο» να παίζει από τα ηχεία και τον ίδιο να μπαίνει στο πλήθος για να χαιρετήσει τον κόσμο που έδωσε το παρών στην ομιλία του.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News