Παπανδρέου: Σε ψαροταβέρνα με συνεργάτες του μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων

13 Δεκεμβρίου, 20212:28 ΠΜ

Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ηττήθηκε στις εκλογές του Κινήματος Αλλαγής από τον Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος-μάλιστα- σημείωσε μεγάλη νίκη το βράδυ της Κυριακής 12ης Δεκεμβρίου, στον β’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών.

Ο κ. Παπανδρέου αφού πρώτα συνεχάρη τηλεφωνικά τον κ. Ανδρουλάκη, εν συνεχεία έκανε δημόσια δήλωση από το Ίδρυμα «Παπανδρέου», στην Οδό Πειραιώς, μπροστά στην κάμερα, αναφέροντας μεταξύ άλλων, πως «όλοι μαζί, οφείλουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των μελών, των φίλων και των δημοκρατών πολιτών. Θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερο πείσμα και πάθος και θα πάμε μπροστά. Σε ό, τι με αφορά, θα συνεχίσω τον αγώνα για τις προοδευτικές μας ιδέες, για να γίνει η Παράταξή μας κίνημα εξουσίας, με μια προοδευτική κυβερνητική πρόταση, που θα απαντά στα κρίσιμα προβλήματα που απασχολούν τους Έλληνες, την Ελλάδα».

Λίγο αργότερα, ο κ. Παπανδρέου, απαλλαγμένος και από το άγχος των εκλογών και προκειμένου να ευχαριστήσει τους συνεργάτες του, που έδωσαν όλη αυτή την περίοδο μεγάλο αγώνα για την υποψηφιότητά του δείπνησαν σε γνωστή ψαροταβέρνα, στο κέντρο της Αθήνας, όπου ο πρώην πρωθυπουργός δέχθηκε να φωτογραφηθεί με τους ιδιοκτήτες της ψαροταβέρνας “Τράτα”, οι οποίοι-μάλιστα- σχολίασαν στη λεζάντα της φωτογραφίας: “Δεν υπάρχουν νικητές και νικημένοι, μόνο αγωνιστές…”.

Μάλιστα, o Γιώργος Παπανδρέου χόρεψε και ζεϊμπέκικο την “Συννεφιασμένη Κυριακή” του Β. Τσιτσάνη.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News