Παπανδρέου: «Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη από δανεικά στηρίγματα και κηδεμόνες»

19 Νοεμβρίου, 202112:26 ΜΜ

Ο υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργος Παπανδρέου, πραγματοποίησε χθες ομιλία στην Καλαμάτα και ειδικότερα στην αίθουσα «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος» της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας. Νωρίτερα είχε επισκεφθεί τους Νομούς Αργολίδος και Αρκαδίας.

Στην χθεσινή του ομιλία στην Καλαμάτα, ο κ. Παπανδρέου απηύθυνε κάλεσμα στα μέλη και φίλους του ΚΙΝΑΛ, αλλά και σε όσους έχουν αποχωρήσει, για διάφορους λόγους, με σκοπό να δημιουργηθεί και πάλι η μεγάλη δημοκρατική – προοδευτική παράταξη που θα αναλάβει τις τύχες της χώρας.

Κατά την ομιλία του, έκανε αναφορά στον ιδιαίτερο αγώνα για την ενότητα του χώρου που έδωσε η Φώφη Γεννηματά, ενώ προσπάθησε να ενώσει το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον του κόμματος, προβαίνοντας σε συχνές αναφορές στις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και σε όσα θετικά έγιναν κατά τη διάρκεια που ήταν στην εξουσία. Παράλληλα, έδωσε σαφές αντιδεξιό στίγμα για το μέλλον, ενώ η ομιλία του ήταν προσανατολισμένη στην ενότητα του εγχειρήματος των εκλογών.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News