Παπακωνσταντίνου σε Βαρουφάκη: «Έπεισες το λαό ότι τα χρήματα φυτρώνουν στα δέντρα»

26 Ιανουαρίου, 2018 5:16 ΜΜ
More videos

Αναφορά στα 3 χρόνια από την άνοδο στην εξουσία των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ ήθελε να κάνει ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, θέλοντας παράλληλα να «καρφώσει» τον Αλέξη Τσίπρα και τη συγκυβέρνηση για «προδοσία», αλλά πήρε πληρωμένη απάντηση από τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου μέσω τρολαρίσματος!

«Πριν τρία χρόνια, σαν σήμερα, ο λαός έδωσε εντολή για τέλος της χρεοδουλοπαροικίας. Η εντολή αυτή παραβιάστηκε. Τελική ήττα όμως δεν υπάρχει. Όπως δεν υπάρχει τελική νίκη. Ραντεβού σε 2 μήνες (26/3) για ένα νέο ξεκίνημα», έγραψε αρχικά στον λογαριασμό του στο twitter ο Γ. Βαρουφάκης το βράδυ της Πέμπτης.

«(Μετάφραση, εντάξει μια επεξηγηματική) Πριν από τρία χρόνια, πείσαμε τον ελληνικό λαό ότι τα χρήματα φυτρώνουν στα δέντρα. Είχα τους καλύτερους 6 μήνες της ζωής μου – και από τότε γελούσαμε μέχρι την… τράπεζα. Όμως, καθώς κάθε λεπτό γεννιέται ένα κορόιδο, δημιουργώ ένα νέο κόμμα στις 25/3», έγραψε στα αγγλικά ο κ. Παπακωνσταντίνου, μέσω των κοινωνικών δικτύων, παραλλάσσοντας τα όσα γράφει ο Γ. Βαρουφάκης, σε ένα ξεκάθαρα ειρωνικό σχόλιό του.