Παπαγάλος κατέδωσε γυναίκα για το φόνο του συζύγου της που πυροβόλησε

20 Ιουλίου, 20178:20 ΜΜ
More videos

Μια γυναίκα κρίθηκε ένοχη για τον φόνο του συζύγου της, τον οποίο πυροβόλησε πέντε φορές, αφού την κατέδωσε ο παπαγάλος του ζευγαριού.

Η Γκλένα Ντιούραμ πυροβόλησε πέντε φορές τον σύζυγό της, Μάρτιν, ενώπιον του παπαγάλου τους το 2015. Στη συνέχεια έστρεψε το όπλο προς το μέρος της, προσπαθώντας ανεπιτυχώς να αυτοκτονήσει.

bbc

Μετά το συμβάν, ο παπαγάλος επαναλάμβανε τη φράση: «Μην πυροβολείς», μιμούμενος τη φωνή του θύματος, σύμφωνα με την Γκλένα Ντιούραμ.

Ωστόσο, η μαρτυρία του Μπαντ, ενός γκρι αφρικανικού παπαγάλου, δεν χρησιμοποιήθηκε στο δικαστήριο.

thesun

Οι ένορκοι αποφάσισαν ότι η 49χρονη Ντιούραμ είναι ένοχη για ανθρωποκτονία, έπειτα από μία ημέρα διαβουλεύσεων. Η ποινή της θα ανακοινωθεί τον επόμενο μήνα.

Η πρώην σύζυγος του Ντιούραμ, η Κριστίνα Κέλερ, που πλέον έχει στην κατοχή της τον Μπαντ, είχε δηλώσει κατά το παρελθόν ότι πιστεύει πως ο παπαγάλος επαναλαμβάνει μια συνομιλία από το βράδυ του φόνου.

bbc

Αρχικά, ένας εισαγγελέας του Μίσιγκαν είχε σκεφτεί να χρησιμοποιήσει ως στοιχείο τη φράση του παπαγάλου, όμως αργότερα η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από το δικαστήριο. Εξάλλου, σύμφωνα με τον εισαγγελέα, είναι μάλλον απίθανο το πουλί να κληθεί να καταθέσει ως μάρτυρας στη διάρκεια της δίκης, αναφέρει το ΑΠΕ/ΜΠΕ.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

[bbc] [thesun] [news]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News