Παπαχαραλάμπους: «Δηλαδή ένα γλυκό 18χρονο κορίτσι πρέπει να είναι στεγνό για να γίνει κούκλα;»

4 Δεκεμβρίου, 2018 6:07 ΜΜ
More videos

«Δεν ξέρω πώς οι μητέρες των κοριτσιών αντέχουν να ακούν για τις κόρες τους ατάκες του τύπου “δεν είσαι αρκετά σέξι”, “κάνε αυτή τη σέξι πόζα”, “με τα πόδια στο πλάι”», λέει η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά της για τα ριάλιτι μόδας αλλά και για τα όσα ζητούν οι παραγωγές από τα επίδοξα μοντέλα. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Espresso η ηθοποιός εξομολογήθηκε, πως θεωρεί τραγικό να γίνονται τέτοια σχόλια σε γυναίκες, όταν έχουν κάνει τόσους αγώνες για τα δικαιώματα τους.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Οι γυναίκες έχουν κάνει τόσους αγώνες για τα δικαιώματά τους, για τον φεμινισμό… Δεν ξέρω πώς οι μητέρες των κοριτσιών αντέχουν να ακούν για τις κόρες τους ατάκες του τύπου “δεν είσαι αρκετά σέξι”, “κάνε αυτή τη σέξι πόζα”, “με τα πόδια στο πλάι”. Είναι τραγικό… Και μιλάμε για κορίτσια 18 με 20 ετών. Βλέπω κοπέλες τόσο αδύνατες και ακούω ότι θα ήταν καλό να στεγνώσουν, να χάσουν πέντε κιλά ακόμη. Δηλαδή ένα γλυκό 18χρονο κορίτσι πρέπει να είναι στεγνό για να γίνει κούκλα; Δεν ξέρω, κάτι πάει στραβά… Για εμένα όλα αυτά είναι τηλεοπτικά σόου χωρίς ρεαλισμό».