Πάολα στην Ελένη Βιτάλη: «Το φόρεμα μου είναι κοντό αλλά η φωνή μου είναι μακριά»

25 Σεπτεμβρίου, 2017 4:57 ΜΜ
More videos

Ήταν στα τέλη του περασμένου Μάη, όταν η Ελένη Βιτάλη προκάλεσε έντονες αντιδράσεις με μία δήλωσή της για τον Αντώνη Ρέμο και την Πάολα. Περίπου τέσσερις μήνες μετά και ενώ ο τραγουδιστής έχει απαντήσει, η τραγουδίστρια πήρε ξεκάθαρα θέση, καθώς στο παρελθόν είχε αποφύγει να απαντήσει ευθέως.

Η Ελένη προκάλεσε αίσθηση, όταν, επικρίνοντας τη σύγχρονη λαϊκή σκηνή εκστόμισε ατάκες όπως «η Πάολα βγάζει τον πισινό της» και «ο Ρέμος ούτε καλός τραγουδιστής είναι, ούτε τίποτα».

«Ήταν κακό να εκφραστεί έτσι για τον Αντώνη Ρέμο. Για μένα είπε ότι το φόρεμα είναι κοντό και φαίνεται ο ποπός μου. Δεν είναι ψέμα. Το φόρεμα είναι κοντό αλλά η φωνή μου είναι μακριά», ανέφερε, στην κάμερα της εκπομπής Το Πρω1νό, η Πάολα.

Παράλληλα, δεν έκρυψε το παράπονό της, λέγοντας χαρακτηριστικά: «εγώ αυτή την καλλιτέχνιδα τη θαύμαζα από παιδί, την αγαπούσα από παιδί. Όποτε με ρωτούσαν μιλούσα μόνο γι’ αυτή. Ένας δεν της είπε ότι αυτό το παιδί μιλάει με τόσο όμορφα λόγια γι’ αυτή; Είμαι τόσο μικρότερη από αυτήν σε όλους τους τομείς. Πρέπει να πεις “να ‘ναι καλά όλα τα παιδιά. Προχωρήστε!”. Αυτό θα έλεγα εγώ στη θέση της».

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις:

Δείτε το βίντεο

[peoplegreece]

Ακολουθήστε μας στο facebook: