Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΠάολα: Η απάντηση της τραγουδίστριας μετά τις αντιδράσεις για την εμφάνισή της...

Πάολα: Η απάντηση της τραγουδίστριας μετά τις αντιδράσεις για την εμφάνισή της στην πίστα εν μέσω εθνικού πένθους

Απάντηση στα σχόλια για την εμφάνισή της στη σκηνή, εν μέσω εθνικής τραγωδίας, έδωσε η Πάολα στην κάμερα του Πρωινού και τη Φαίη Φώτου.

Μετά τις αντιδράσεις που ξέσπασαν για την απόφασή της να τραγουδήσει λίγες ημέρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη και να διαθέσει τα χρήματα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, η δημοσιογράφος Φαίη Φώτου συνάντησε την τραγουδίστρια, η οποία τοποθετήθηκε επί του θέματος.

«Γεια σας! Δεν θα πω τίποτα παιδιά, να είστε καλά. Όλες οι μανούλες έχουμε πει στο παιδί μας “πάρε με όταν φτάσεις”, είμαστε έτσι κι αλλιώς alert για τα πάντα» ανέφερε αρχικά η Πάολα και στη συνέχεια ρωτήθηκε για την επιλογή του Γιάννη Πλούταρχου να μην τραγουδήσει το βράδυ του Σαββάτου 4 Μαρτίου.

«Υπάρχει Θεός, αυτό θα σας δώσω ως απάντηση. Να είστε καλά» σημείωσε η δημοφιλής τραγουδίστρια.

Μετά την προβολή του βίντεο, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε: «Ήταν μία απάντηση, εγώ νόμιζα ότι δεν θα μιλήσει. Κατηγορείται για κάτι η Πάολα; Ποια δικαίωση; Ποιος κατηγόρησε ποιον; Ούτε οι ίδιοι που αποφάσισαν να τραγουδήσουν, δεν έχουν καταλάβει τι έχει γίνει. Δεν κατηγόρησε κανείς κανέναν. Είναι θύμα σε κάτι η Πάολα; Για ποιον λόγο βγαίνει και λέει ότι υπάρχει Θεός; Ποιος την κατηγόρησε; Για ποιον λόγο κάποιοι να είναι υπεράνω κριτικής στην Ελλάδα;»

Δες το σχετικό απόσπασμα από τον ΑΝΤ1:Τα πιο σημαντικά