Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΠΑΟΚ: Ο Γιώργος και ο Νίκος Σαββίδης φωτογραφήθηκαν με την κούπα λίγο...

ΠΑΟΚ: Ο Γιώργος και ο Νίκος Σαββίδης φωτογραφήθηκαν με την κούπα λίγο προτού φτάσει στην αγκαλιά του Ιβάν Σαββίδη

Ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής Ελλάδας για τη σεζόν 2023-24 και άπαντες έσπευσαν να αφιερώσουν την κούπα στον διοικητικό ηγέτη του Δικεφάλου και δημιουργό αυτής της ομάδας Ιβάν Σαββίδη.

Ο γιος του Γιώργος Σαββίδης, ο Ραζβάν Λουτσέσκου, οι παίκτες, ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο Μάκης Γκαγκάτσης, ο Κυριάκος Κυριάκος, όλοι τους αφιέρωσαν τον τίτλο στον άνθρωπο που άλλαξε τη σύγχρονη ιστορία του ΠΑΟΚ.

Και σύντομα η κούπα που σήκωσαν οι παίκτες στη φιέστα της Τούμπας και αργότερα στον Λευκό Πύργο θα βρίσκεται στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη! Το πιο παλικαρίσιο πρωτάθλημα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου αναχώρησε απ’ την Ελλάδα προκειμένου να φτάσει στον άνθρωπο που έχτισε αυτή την ομάδα και που στηρίζει νυχθημερόν το όραμα για έναν μεγάλο ΠΑΟΚ.

Ο Ιβάν Σαββίδης πανηγύρισε, συγκινήθηκε και γιόρτασε για την τεράστια επιτυχία της ομάδας του και σύντομα θα έχει στην αγκαλιά του το τρόπαιο του πρωταθλητή.

Ο γιος του Ιβάν Σαββίδη, Νίκος, επιστρέφει στην Αγγλία και λίγο πριν από την αναχώρησή του, μαζί με τον αδελφό του, Γιώργο, έβγαλαν την πιο… κουπάτη αναμνηστική φωτογραφία με το τρόπαιο του πρωταθλητή Ελλάδας 2024. Ο επόμενος που θα πάρει την κούπα στην αγκαλιά του θα είναι ο Ιβάν Σαββίδης, όπως αναφέρει η σχετική ανάρτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Μια τελευταία αγκαλιά στο τρόπαιο πριν ο Νίκος επιστρέψει στην Αγγλία. Το τρόπαιο σύντομα θα ταξιδέψει και σε μια ακόμη αγκαλιά, ίσως σ/ εκείνον που το αξίζει περισσότερο, στον Ιβάν Σαββίδη!»

Τα πιο σημαντικά