Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024
Ελλάδα«Πάω στον άνθρωπό μου να ζήσουμε ανέμελα»: Ο Γιάννης Πουλόπουλος παρατάει την...

«Πάω στον άνθρωπό μου να ζήσουμε ανέμελα»: Ο Γιάννης Πουλόπουλος παρατάει την τηλεόραση και κάνει στροφή 180°

Με εξομολογητική διάθεση πήγε σήμερα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος που αναφέρθηκε στη ζωή του.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος φιλοξενήθηκε στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη για να συζητήσουν όλοι μαζί τα όσα συνέβησαν στον τελικό της Eurovision, όπου νικητές αναδείχθηκαν οι Ουκρανοί Kalush Orchestra με τη “Stefania”. Ο δημοσιογράφος και στενός συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε για την απόφασή του να ολοκληρώσει τον κύκλο του στην τηλεόραση και να δώσει όλη του την προσοχή στην επιχειρηματική δραστηριότητα στη Μύκονο.

«Τώρα που ολοκληρώνω την καριέρα μου στην τηλεόραση, είναι σημαντικό να βλέπω συναδέλφους να εκτιμούν τη δουλειά που έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Δεν είναι σημαντικό» ανέφερε αρχικά συγκινημένος ο Γιάννης Πουλόπουλος, με την Ελένη Μενεγάκη να τονίζει ότι έχει αφήσει την σφραγίδα του.

«Θα τελειώσω σιγά σιγά και ξέρω ότι έχω αφήσει μία σφραγιδούλα. Το έχω πει ουσιαστικά από τον Νοέμβριο ότι κλείνω τον κύκλο μου και κάποιοι είπαν ότι μπορεί να μην έχω καλές σχέσεις με την Κατερίνα Καινούργιου. Καμία σχέση, είμαι πολύ χαρούμενος που θα κλείσω την καριέρα μου με την Κατερίνα. Έχω κάνει ένα καινούριο επιχειρηματικό βήμα στη Μύκονο, οπότε εσύ δεν με καταλαβαίνεις;» συνέχισε ο δημοσιογράφος.

«Πάω στον άνθρωπό μου, που είμαστε 12 χρόνια μαζί να ζήσουμε λίγο πιο ανέμελα» κατέληξε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε το βίντεο

Τα πιο σημαντικά