Παντρεύτηκε ο γιος του Άγγελου Διονυσίου – Η νύφη είναι πρώην παίκτρια του Greek Idol

23 Δεκεμβρίου, 20219:16 ΜΜ

Τον μεγάλο γιο του από τον πρώτο του γάμο πάντρεψε χθες στο δημαρχείο της Νίκαιας ο Άγγελος Διονυσίου. Ο γνωστός ερμηνευτής έχοντας στο πλευρό του και τον αδελφό του, Στέλιο Διονυσίου βρέθηκε στον πολιτικό γάμο του γιου του Στράτου. Ο Στράτος Διονυσίου junior είναι εγγονός του αείμνηστου τραγουδιστή από τον οποίο πήρε και το όνομά του. Με μεγάλη χαρά, λοιπόν, ο Άγγελος Διονυσίου πάντρεψε τον γιο του.

Η έγκυος σύζυγος του Στράτου Διονυσίου μάλιστα είναι τραγουδίστρια και έχει συμμετάσχει στο Greek Idol και το Rising Star.

Ο έρωτας ωστόσο, δεν άργησε να έρθει στη ζωή της. Η Ερωφίλη Τζάνου και ο αγαπημένος της Στράτος Διονυσίου έκαναν χθες τον πολιτικό τους γάμο στο δημαρχείο Νίκαιας, έχοντας στο πλευρό τους λίγα αγαπημένα πρόσωπα.

Ανάμεσά τους ήταν ο πατέρας του γαμπρού, Άγγελος Διονυσίου, αλλά και ο θείος του, Στέλιος Διονυσίου. ο Άγγελος Διονυσίου μάλιστα ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος καθώς πάντρεψε τον γιο του και ετοιμάζεται να γίνει και παππούς.

Αξίζει να αναφέρουμε μάλιστα ότι στα social media είδαμε τις πρώτες εικόνες από τον γάμο, αλλά και το γαμήλιο γλέντι που ακολούθησε.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News