Παντρεύτηκε γνωστό ζευγάρι και το ανακοίνωσε – Οι πρώτες φώτο από τον γάμο

28 Σεπτεμβρίου, 20234:12 ΜΜ

Γνωστό ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε και έκαναν την είδηση γνωστή δημοσιεύοντας και οι δύο φωτογραφίες από τον ξεχωριστό γάμο τους!

Ο λόγος για τους πρωταγωνιστές της σειράς του Open, Το μυστικό της πεταλούδας, ο Πατρινός ηθοποιός, Ανδρέας Βούλγαρης και η Κύπρια Μαρίλια Γιαλλουρίδου πήραν τη μεγάλη απόφαση και ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Πήρα τη γυναικάρα μου απάνω στη βεσπάρα μου και φύγαμε για τ’ άγνωστο μαζί… Να ζήσουμε!» και δημοσίευσε στιγμιότυπα από τον γάμο ο Ανδρέας Βούλγαρης.

Ενώ και η Μαρίλια πόσταρε φωτογραφίες και έγραψε: «Αγάπη μου…»!

Ο γάμος έγινε σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο!

«Γενικά είμαστε της περιπέτειας, να βγούμε έξω στη φύση, εκδρομές πολλές, οπότε τα ταξίδια είναι κάτι που μας αρέσει και τους δύο. Το πόσα πολλά πράγματα έχω μάθει από τον άνθρωπο μου δεν μπορώ να το περιγράψω. Είναι μία σχέση που ο άλλος σε νοιάζεται, σε φροντίζει, σε βοηθάει να εξελιχθείς σαν άνθρωπος οπότε είναι πολύ σημαντικό αυτό το κομμάτι», είχε πει σε συνέντευξή της η ηθοποιός.

Το ζευγάρι το καλοκαίρι έκανε ένα υπέροχο ταξίδι στο Μεξικό, επέστρεψε, οργάνωσε τον γάμο και πια είναι παντρεμένοι και… ευτυχισμένοι!

Δείτε τα υπέροχα στιγμιότυπα από τον γάμο του Ανδρέα Βούλγαρη, ο οποίος είχε κάνει και ένα πέρασμα στη Γη της Ελιάς και την κούκλα Μαρίλια Γιαλλουρίδου.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News