Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024
αληθινές ιστορίεςΠαντρεύτηκα όταν η κόρη μου ήταν 2 ετών. O σύντροφός μου, μας...

Παντρεύτηκα όταν η κόρη μου ήταν 2 ετών. O σύντροφός μου, μας ερωτεύτηκε πακέτο!

Γέννησα την κόρη μου όταν έγινα 21, τώρα είμαι 30, οπότε μπορώ να μιλήσω για την δεκαετία που είμαι μαμά. Η κόρη μου ήταν ιδιαίτερα αγαπητή και επιθυμητή, και εγώ ήμουν απολύτως τρομοκρατημένη. Θεωρούσα ότι ήμουν μια ενήλικη που μπορούσε να διαχειριστεί τα δικά της θέματα, αλλά όταν γίνεσαι γονιός, η ενήλικη ζωή σου πάει περίπατο και αλλάζει επίπεδο.

Ήμουν ακόμη στη δουλειά όταν γεννήθηκε η κόρη μου, και έπρεπε να γυρίσω σε αυτή, μετά από μια άδεια έξι εβδομάδων. Δεν έχω εξαντληθεί ποτέ ξανά τόσο στη ζωή μου. Η κόρη μου δεν ήταν ένα εύκολο μωρό, και πέρασε τους πρώτους τρείς μήνες της ζωής της κλαίγοντας και χωρίς ύπνο ( δεν είχε κανένα πρόβλημα με την υγεία της, απλά δεν ήταν εύκολο μωρό). Απλά επιβίωνα, και προσπαθούσα βήμα βήμα να τα καταφέρω όλα. Μέχρι που η κόρη μου μεγάλωσε, το ίδιο και εγώ. Συνήθισα την καινούρια μου ζωή, τον ρόλο μου σαν μητέρα, και η κόρη μου κατάφερε να κοιμάται (επιτέλους) και ο ύπνος ξέρεις, κάνει τα πάντα καλύτερα. Η κόρη μου ήταν η μικρή μου φίλη, και πήγαινε παντού μαζί μου. Μετά από λίγο καιρό, δύσκολα μπορούσα να θυμηθώ την παλιά μου ζωή, γιατί ήμουν πολύ ευτυχισμένη σε εκείνη τη φάση με το μωρό μου.

Η κόρη μου γίνεται 10 ετών φέτος το χειμώνα, και το να είμαι η μητέρα της είναι το καλύτερο πράγμα στον κόσμο. Την είδα να μεγαλώνει, να μαθαίνει και να αναπτύσσει την δική της προσωπικότητα. Είναι υπέροχη, και σκάω από περηφάνια για εκείνη.

Σίγουρα αντιμετώπισα δυσκολίες. Υπέφερα από επιλόχειο κατάθλιψη, φρόντιζα την νεογέννητη κόρη μου για έναν ολόκληρο χρόνο εντελώς μόνη, και είμαι σίγουρη ότι ο ύπνος που έχασα, πήρε πέντε χρόνια από τη ζωή μου. Έμαθα όμως να φροντίζω τον εαυτό μου, και η ένταση της μητρότητας με ξεθάρρεψε.
Και οι σχέσεις συνεχίζονται..

Ήμουν μόνη μαμά σχεδόν σε όλη μου την εγκυμοσύνη, μέχρι που η κόρη μου έκλεισε τον πρώτο της χρόνο. Με τον πατέρα της, χώρισα στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης. Παντρεύτηκα τον σύντροφο μου όταν ήμουν 23, και η κόρη μου 2 ετών, και θεωρώ ότι ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρα ποτέ.
Ο σύντροφος μου, μας ερωτεύτηκε και τις δύο πακέτο. Την αγάπησε και έγινε πατέρας της, σαν να ήταν δικό του αίμα. Το να βλέπω εκείνον και την κόρη μου να αναπτύσσουν την σχέση τους μέσα στα χρόνια, ήταν ένα από τα μεγαλύτερα δώρα της ζωής μου – απλά λατρεύουν ο ένας τον άλλο.

Να θυμάσαι: Μην παντρευτείς κανέναν που δεν θα αγαπήσει το παιδί σου τόσο όσο αγαπά εσένα!

Τα πιο σημαντικά