Κυριακή, 26 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΠαντρεύονται η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης;

Παντρεύονται η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης;

Στο νησί των ανέμων έχουν αποφασίσει να περάσουν τις Πασχαλινές τους διακοπές ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, όπως και πάρα πολλοί άλλοι celebrities. Φαίνεται πως οι δυο τους είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και δεν το κρύβουν.

Λίγο πριν ταξιδέψει για το Πάσχα, το ζευγάρι μίλησε στο ένθετο Secret και τη Σάσα Σταμάτη για τα επαγγελματικά τους σχέδια, τη σχέση τους, αλλά και το ενδεχόμενο ενός γάμου.

Η συνέντευξη του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη

«Με τον Σάκη θα κάνουμε Πάσχα στη Μύκονο. Μας αρέσει πολύ το νησί και αυτό είναι το τέταρτο Πάσχα που θα περάσουμε μαζί. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη, γιατί έχουμε ταιριάξει πάρα πολύ. Είναι ένας πολύ ωραίος άνθρωπος, που με στηρίζει σε ό,τι κάνω και γενικότερα με φροντίζει και με προσέχει», αναφέρει η όμορφη γυμνάστρια, ενώ στην κουβέντα μπαίνει και ο Σάκης Κατσούλης:

«Τη θαυμάζω και την επικροτώ σε κάθε της βήμα. Από την πρώτη στιγμή έδειξε πως είναι άνθρωπος με θέληση. Μπήκε σε ένα παιχνίδι θέλοντας να διεκδικήσει τη νίκη και να δείξει τα αγωνιστικά της προσόντα και τα κατάφερε στο έπακρο. Ο κόσμος τής δείχνει καθημερινά την αγάπη του, αλλά και εκείνη το αξίζει, γιατί εργάζεται σκληρά. Προσπαθεί καθημερινά να βελτιώνεται, παρότι, όταν βγήκε από το παιχνίδι, είχε αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα και με την υγεία της και με την ψυχολογία της».

Ο ίδιος δεν διστάζει να σχολιάσει και τα σενάρια γάμου που κυκλοφορούν κατά καιρούς. «Ο γάμος είναι κάτι το οποίο σε καμία περίπτωση δεν απορρίπτουμε, αλλά παράλληλα δεν βιαζόμαστε κιόλας. Είμαστε σε παραγωγική ηλικία και προέχουν τα επαγγελματικά μας, για να χτίσουμε ένα καλύτερο και πιο γερό μέλλον», αναφέρει, ενώ την ίδια άποψη έχει και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Σίγουρα στην παρούσα φάση προέχουν τα επαγγελματικά. Άλλωστε, αν δω τη ζωή μου πριν από έναν χρόνο, είναι η ημέρα με τη νύχτα. Πρέπει τώρα να αφοσιωθώ στα επαγγελματικά μου βήματα. Στην πορεία, εφόσον όλα πάνε καλά, θα δούμε και τον γάμο. Σίγουρα δεν τον απορρίπτουμε και είναι στο μυαλό μας», καταλήγει η Μαριαλένα.

Τα πιο σημαντικά